10 jaar, dat vieren we met jou!

Op 15/05/23
Deel via

We vieren onze verjaardag en daarom strooien we met cadeaus! Zo maak je kans op een cadeaubon tot 1.500 euro en kan je gratis starten als zelfstandige!

Hello bank! bestaat 10 jaar en daar willen we je voor bedanken!

Ons mooiste cadeau, dat is dat jij deel uitmaakt van onze community. 10 jaar is het ondertussen, dat we aan je zijde staan, binnen handbereik. 10 jaar dat we je de meest toegankelijke en praktische oplossingen aanbieden om je geldzaken te regelen, elke dag, in alle vrijheid. 10 jaar dat we je projecten en je dromen ondersteunen. Om onze verjaardag te vieren, hebben we besloten om te doen wat we het liefst doen: je helpen om je eigen verhaal te schrijven, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Win een Fnac Vanden Borre cadeaubon tot 1.500 euro

Concerttickets, games, multimedia, huishoudtoestellen, meubels, zachte mobiliteit, doe-het-zelf, tuingerief, reizen … Wil je een van de 10 Fnac Vanden Borre cadeaubons tussen 500 en 1.500 euro in de wacht slepen? Het enige wat je hoeft te doen, is 10 keer betalen met je debetkaart, smartphone of smartwatch zolang de wedstrijd loopt en het juiste antwoord geven op de wedstrijdvraag en de schiftingsvraag. Dat is alles! Je hebt tijd tot 16 juli om je tot een van de 10 winnaars te kronen.

Doe mee

Wedstrijdreglement

Win je opstartkost als zelfstandige

Denk je eraan om zelfstandig te worden? Dan is het nu een goed moment. Want je kan gratis starten! Je hebt tot 30 juni de tijd om bij een van de 100 winnaars te horen en je opstartkost terugbetaald te krijgen. Hello bank!, dat is namelijk ook een all-in-one oplossing om je business te lanceren, in samenwerking met Xerius Ondernemingsloket en Sociaal Verzekeringsfonds. Een oplossing met gratis Pro zichtrekening, een ondernemings- en btw-nummer, en je inschrijving bij een sociale kas, allemaal met één enkele online aanvraag.

Meer weten

Wedstrijdreglement

Privé of business, je projecten krijgen vorm met Hello bank!.