€25 voor jou, €25 voor jouw vrienden?

Door Stijn Pieraerts, Op 15/07/18
Deel via

Raad Hello bank! aan bij je vrienden, dat is €25 voor jou en €25 voor hen!

Het mobiele universum van Hello bank! is zo boeiend dat je het gewoon moét delen met je vrienden. En dat begrijpen we maar al te goed! Sla snel je adresboekje open en vermenigvuldig je contacten met €25… Dat geeft je een idee van de som geld die voor jou kan zijn!

Al Hello bank! member?

Omdat de vrienden van onze vrienden ook onze vrienden zijn, verwelkomen we hen met plezier! Word sponsor van je vrienden zodat ook zij deel kunnen uitmaken van het Hello bank!-universum. Voor elke vriend die met jou als sponsor member wordt, ontvang je €25. Al wat je daarvoor moet doen is je registreren en de actie delen.

Elke vriend(in) die jij in onze eenvoudige en mobiele bankwereld binnenloodst en die member wordt, krijgt ook €25… Is het leven niet mooi? 

Nog geen Hello bank! member? 

Vraag aan één van je vrienden die wel al member is om je te sponsoren. 

Ken je geen Hello bank! members? Geen nood: word gratis Hello. Zodra je inschrijving rond is, ben je één van ons! Registreer je voor de actie en haal je vrienden naar ons. Zo kunnen ze samen met jou rekenen op alle mobiele bankdiensten die ze nodig hebben. En natuurlijk ook samen genieten van de muzikale ervaringen, promoties, activiteiten en voordelen die Hello bank! uniek maken! Het leven is zoveel plezanter met vrienden! En vergeet niet dat je als member zelf ook €25 krijgt voor elke nieuwe member die je sponsort.

Algemene voorwaarden Hello friends!