5 geconnecteerde objecten voor op de camping

Op 18/07/16
Deel via

Ben jij een nature lover en is kamperen jouw ding? Pak het de volgende keer dan eens ‘slim’ aan! Superslim zelfs, met onze selectie geconnecteerde objecten voor elke kampeerder.

1. De zonnetent

Toegegeven, verder dan de tekentafel is deze tent nog niet geraakt. Maar als de Solar Concept Tent er ooit komt, zal ze de kampeersector op zijn kop zetten. Met haar drie zonnepanelen laat ze je op het web surfen via een wifi-verbinding en laadt ze al je mobiele apparaten op. Ze beschikt zelfs over vloerverwarming! Voor het energiebeheer zorgt een lcd-touchscreen. Ben je ’s avonds op een overvolle (festival)camping het spoor naar je tent kwijt? Stuur haar een sms’je en ze licht op!

Solar Powered Tent

2. Hidratespark, de slimme veldfles

Hidratespark bottle

De Hidratespark-veldfles communiceert via Bluetooth met je smartphone. Een app geeft je een idee van je waterverbruik. Drink je op een hele dag niet genoeg, dan geeft de app je een waarschuwing. Je kan de veldfles zelfs aan de meeste fitness trackers koppelen. En als je haar onderweg kwijtraakt, zoek je haar gewoon op een landkaart op.

3. Mosquito Device, meedogenloos voor muggen

Mosquito device
Muggen zijn de nachtmerrie van elke kampeerder. Om van het hatelijke gezoem af te raken en niet tot bloedens toe te moeten krabben, download je best meteen de app Mosquito Device (iOS of Android). Ze beschermt tegen muggen met geluidsgolven van hoge frequentie die voor mensen nauwelijks hoorbaar zijn.4. Sensoria, geconnecteerde sokken

Sensoria Fitness socksActivity trackers zijn zo passé. De Sensoria Fitness Smart Socks tellen je passen, meten de afstand die je aflegt, informeren je over de hoogte ten opzichte van de zeespiegel en bewaken je hartritme. Op één voorwaarde: dat je ze koppelt aan een kleine enkelband. Bovendien moet je ze pas na 18 dagen opladen en je mag ze zelfs wassen!

5. 10S Fork voor het juist eettempo

Als je kampeert, laat je je gemakkelijk verleiden om zowat alles binnen te spelen en vooral in te grote hoeveelheden. De 10S Fork doet je bewuster en trager eten. Eet je te snel, dan begint de vork te trillen en te knipperen. Wie trager eet, eet minder, geniet meer van alle smaken en … voelt zich minder moe. En haalt dus meer uit zijn vakantie!

fourchette 10s fork

Welke van deze geconnecteerde objecten zou jij willen meenemen als je gaat kamperen?