Barst jij van de ideeën?

Door Magali Grimonprez, Op 02/02/15
Deel via

Kom ons Phygital lab in Luik vormgeven!

Na de Hello pop-ups in Antwerpen en Brussel opent Hello bank! eind maart in Luik zijn derde concept store. Een nieuwe stad, een nieuwe naam: tijd voor het Phygital lab! Het wordt dé place to be voor wie houdt van technologische snufjes, electromuziek, kei-originele workshops,... En wij geven jou de kans om ons Luikse laboratorium samen met ons vorm te geven. Een woordje uitleg.

Samenkomen...

Ook al zijn wij een mobiele bank, vroeg of laat is de tijd rijp voor een ontmoeting in levenden lijve. 'Phygital' is waar de fysieke en de digitale wereld samenkomen. In ons Phygital lab kan je, net als in onze pop-upstores, weer innoverende en verrassende ervaringen opdoen. En jij kunt mee beslissen wat er in het lab zoal te beleven zal vallen.

... om beter te delen

Wij willen dat je in dit lab de vrijheid ervaart die zo typisch is voor Hello bank!. De vrijheid om te creëren, te ontdekken en plezier te maken. De vrijheid om jezelf te zijn, te leren en je eigen keuzes te maken. Heb je een idee dat je wilt slijten? Zijn nieuwe technologieën voor jou een bron van inspiratie? Denk je dat jongeren vandaag op zoek zijn naar iets wat nog niemand hen heeft aangeboden? Kom het ons eind februari vertellen tijdens een grote brainstormsessie. Dan krijg je meteen als eerste te horen wat in het Hello bank! phygital lab op het programma staat. 

Doe jij mee?

Kom ons vertellen wat je wilt beleven, ontdekken en ervaren! Stuur ons voor 23 februari je gegevens (naam, voornaam, geboortedatum, e-mailadres en moedertaal). Wij nemen dan met jou contact op en laten je weten waar, wanneer en om hoe laat onze brainstormsessie plaatsvindt. En als je al ideeën hebt, stuur ons die dan gerust! (als je wil).

En wie weet, kun je binnenkort in het lab jouw droom live beleven en delen met de andere bezoekers. 

Tot zeer binnenkort!