Bereken hoeveel je kan lenen, vanuit je luie zetel!

Op 17/11/16
Deel via

De hele papierwinkel regelen voor je eigen woning, je budget en alle bijkomende kosten berekenen, en dit alles zonder uit je luie zetel te komen? Ja, het is echt zo makkelijk!

Een ware revolutie in de wereld van het online bankieren: in enkele jaren tijd hebben de oude gewoontes definitief plaatsgemaakt voor de ultieme eenvoud. Gedaan met de stress om nog net binnen de openingsuren in je bankkantoor te zijn, niet meer strak in het pak langsgaan bij de bankier om indruk te maken, geen ware kruistocht meer uitstippelen om de juiste informatie en transparante tarieven te pakken te krijgen.

De cijfers bevestigen het: één Belg op drie droomt ervan om binnenkort eigenaar te worden. Dat belooft voor de wachtrijen aan de loketten! Gelukkig is meer dan één Belg op twee (59%) die bezig is met de aankoop van een huis, bereid om zijn kredietaanvraag online te doen, van thuis uit, afgaand op de positieve ervaringen van andere gebruikers. 
Waarom? Omdat je bij Hello home!, naast een snelle service, duidelijke en competitieve tarieven en informatie vindt. Omdat onderhandelen niet meer nodig is om een voordelige rentevoet te krijgen: die stellen we je standaard voor.

Zonder uiteraard het menselijk contact volledig te bannen. Een team van specialisten staat immers klaar om telefonisch, via e-mail of via de sociale netwerken al je vragen te beantwoorden en elk dossier met de nodige aandacht en zorg op te volgen. “Online” staat dus niet gelijk met “hopeloos verloren”! We begeleiden je, zonder je op te jagen en vooral, zonder dat je je moet verplaatsen.

Als je weet dat België vandaag 11,1 miljoen registraties telt om online te bankieren (dit is bijna meer dan het totaal aantal inwoners), kan je je dus voorstellen dat het online woonkrediet meer en meer de norm wordt.
Dat noemen ze evolutie. Het brengt het volk, de mentaliteit en de gewoontes in beweging. Herinner je je nog, eind jaren ’90, toen nog niemand een gsm nodig had …

Ik plof neer en vlieg erin