Betaal je games op je mobiel met Onebip

Op 25/08/14
Deel via

Met Onebip hoef je die spannende game niet meer te onderbreken om je speltegoed aan te vullen. Even klikken en het bedrag komt op de factuur van je gsm-operator.

Videogames op mobiele toestellen zitten in de lift. Bij sommige mobiele operators kan je games aankopen op Google Play of in de Windows Phone Store en betalen via je factuur voor mobiele telefonie. In België biedt Mobistar deze service al twee jaar.

Anderzijds zijn er ook bedrijven die zich specialiseren in dergelijke mobiele betalingen, zoals Onebip. Het heeft overeenkomsten gesloten met 250 telefoonoperators in 70 landen. Eind juli kondigde Onebip aan dat het een akkoord had gesloten met Goodgame Studios om het de gamers gemakkelijker te maken. Ze hoeven niet langer hun kredietkaart voor de dag te halen om tijdens een game meer spelkrediet te kopen. Even klikken en de betaling wordt aan hun telefoonrekening toegevoegd.

Christian Wawrzinek, COO van de game-ontwikkelaar, is blij met de samenwerking: “Wereldwijd spelen steeds meer mensen onze games en wij vinden het dus een goede zaak dat wij onze klanten een eenvoudige en veilige methode kunnen bieden om hun spelplezier te verhogen. Het partnership met Onebip verzekert ons van een universele, mondiale betaaloplossing die bovendien praktisch is, want ze loopt via de factuur van de abonnee.”