Betaal je Ryanair-vluchten met PayPal

Op 21/09/14
Deel via

Sinds 18 augustus kun je je tickets van Ryanair via PayPal betalen. Vraag is of merken nog wel zonder een betaalmiddel als PayPal kunnen?

De lowcostmaatschappij startte op 18 augustus een nieuw partnership met PayPal om op de site ryanair.com tickets te reserveren en te betalen. De 86 miljoen klanten van Ryanair kunnen vanaf nu dus hun tickets betalen zonder hun bankkaartgegevens in te voeren.

Louise Phelan, vicevoorzitter van de algemene transacties voor Europa van PayPal: “Met onze 152 miljoen actieve accounts wereldwijd maken we het leven van bedrijven zoals Ryanair gemakkelijk en helpen we hen om hun internationale verkoop op te drijven.”  

Wat maakt betalen via PayPal nu zo goedkoop voor merken? Drie redenen:

1. Paypal is eenvoudig
Het merk biedt een snelle, eenvoudige en veilige betaalservice. De gebruiker hoeft geen ingewikkelde reeks cijfers in te voeren, een valideringscode in te tikken of, in veel gevallen, te bevestigen via sms of een kaartlezer. Met Paypal voer je gewoon je gebruikersnaam en je wachtwoord in om de verrichting te valideren. Je bankkaartgegevens worden nooit bekendgemaakt. PayPal fungeert als tussenpersoon, een ‘derde vertrouwenspersoon’.

2. Paypal is gratis
Het merk garandeert zijn klanten een gratis betaalservice. Geen abonnement, geen transactiekosten, gewoon online registratie. En voor grotere bedragen is enkel een identiteitscontrole vereist.

3. Paypal vereenvoudigt het geldverkeer overal ter wereld
Waar je ook bent en in welk land het merk ook actief is, kun je betalen. Zo moet je nergens nog een kaartlezer meesleuren..