Cyril dans la radio, ook in de Hello pop-up!

Op 03/12/14
Deel via

Beleef het beste op de radio... live.

4 uitzonderlijke data

Haal je agenda boven: woensdag 3 december, vrijdag 5 december, donderdag 11 december en woensdag 17 december tussen 17 en 19 uur is Cyril rechtstreeks op antenne vanuit de pop-up. 

Op het programma: een prachtige kerstboom (blauw? Kom het zelf ontdekken ...), bijzondere gasten, verrassingen en wedstrijden! Cyril en zijn team maken van de gelegenheid gebruik om de activiteiten en workshops te ontdekken die in onze pop-up georganiseerd worden. Weet de Oculus Rift hen te bekoren? Kunnen zij concurreren met jullie scratches? Kunnen zij overweg met filmmontage

De deuren van onze pop-up staan wijd open: kom naar de live-uitzending met je favoriete radiopresentator! 

Geschenken bij de vleet

Maar dat is nog niet alles:
elke avond daagt Cyril je uit. Klaar om een unieke, originele en misschien zelfs crazy uitdaging aan te gaan? We starten vanavond, een exclusieve samenwerking tussen Fun Radio en Hello bank!

Spits je oren! :)

De uitdaging van deze woensdag

Kom naar het Fun-team in de pop-up en breng versiering mee voor onze kerstboom. Cyril zal je dan laten kiezen uit de tientallen geheimzinnige kerstballen die al in onze grote boom hangen. En wie weet ... misschien win je wel 2 tickets voor het concert van Dimitri Vegas & Like Mike in het Antwerps Sportpaleis (19/12 - Bringing The World The Madness)!

Er zijn nog andere geschenken te winnen, zoals je beeldje in 3D, je gratis gepersonaliseerde T-shirt of tas en tal van andere blauwe gadgets!