De app voor ondernemers van BNP Paribas

Op 10/09/14
Deel via

In Frankrijk lanceert BNP Paribas de nieuwe app “BNP Paribas Entreprises et PME” voor alle ondernemers en zelfstandigen.

Deze mobiele app is bedoeld voor bedrijven en ondernemers die in alle veiligheid mobiel hun rekeningen willen raadplegen en betaalopdrachten uitvoeren.

Vaak zijn dergelijke apps voor bedrijven ingewikkeld en moeten er talrijke beveiligingscertificaten worden geïnstalleerd. Deze keer zou de interface even eenvoudig en intuïtief moeten zijn als bij mobiel bankieren voor particulieren.

Welke functies zullen beschikbaar zijn?

 - Boekhoudkundige en toekomstige saldo’s
- Evolutie van de saldo’s
- Gedetailleerde overzichten van de verrichtingen
- Geavanceerd zoeken in de verrichtingen van de voorbije 3 maanden

Door het design en de ergonomie van de app “BNP Paribas Entreprises et PME” raakt iedereen er snel vertrouwd mee en is het gebruik intuïtief. Op hun smartphone of tablet kunnen de gebruikers dezelfde login, wachtwoord en connectie-instellingen hanteren als bij de diensten voor online bankieren BNP Net Entreprises en BNP Net Evolution. Ze hebben geen extra terminal of kaartlezer nodig. Afhankelijk van de ondernemer of het bedrijf zijn er drie mogelijkheden: wachtwoord, draadloze kaartlezer en certificaat.

De mobiele app kan in een Franse of Engelse versie worden gedownload van de app store van Apple. Momenteel is er dus alleen een app voor iPhone en iPad, maar de komende maanden volgen nog een Android-versie en nieuwe online diensten.

Ontdek zelf deze nieuwe app van BNP Paribas: lees de tekst of bekijk de video!