De belevenissen van de Hello reporter op Pukkelpop

Op 24/08/16
Deel via

Lees het verslag van Inge Bracke, onze Hello reporter, tijdens Pukkelpop en vergeet zeker ook niet haar aftermovie te bekijken!

De eerste dag van Pukkelpop 2016 start met een stralend zonnetje, gesleur met tenten en zweetdruppels op het voorhoofd. Ik ben aangekomen op Camping Relax en ik ben klaar om de festivalweide te verkennen!

Het eerste wat ik doe is langs de Hello bank! stand gaan en daar staat die dan. Een stralende witte gevel met stappende zwevende schoenen. Dit betekent maar 1 ding: Hello step. Hier kan je als festivalganger je schoenen laten pimpen door onze grafitti boys en zelf duizend leuke dingetjes met je schoenen doen! Ik kan niet wachten om zelf aan de slag te gaan! Één ding is zeker en dat is dat mijn schoenen snel gepimpt zullen worden.

Dag één van Pukkelpop gaat van start en met kleine oogjes ontmoet ik het Hello bank! team aan de Hello step stand. 

Al snel staan er twintig festivalgangers aan onze stand die enthousiast hun schoenen beginnen te pimpen. Gratis wifi aan onze stand betekent maar één ding. We zwieren al onze leuke foto’s op social media. Let’s get social!
Elke leuke tweet en toffe foto’s worden getoond via onze live wall. Ik zie gelukkige gezichtjes wanneer hun foto op het televisiescherm verschijnt. Hier doen we het voor!

Op elk festival loop je wel enkele kilometers. Gelukkig houdt de Hello step applicatie bij hoeveel stappen je zet. Via onze Hello step applicatie kan je meedoen aan challenges en kan je onwijs leuke prijzen winnen!

Als reporter van Hello bank! is het mijn taak om verslag uit te brengen over Hello step op Pukkelpop 2016. Het posten van leuke tweets en Facebook-berichten was heel gemakkelijk aangezien er altijd wel iets te doen was in onze stand. Ik heb heel veel enthousiaste mensen ontmoet! 

En als afsluiter maakte ik een aftermovie waarin je duidelijk de leuke sfeer op de stand kan zien. Er waren altijd creatieve festivalgangers aan de slag met het pimpen van hun schoenen. Missie geslaagd

Ik vond het een onvergetelijk leuke ervaring! 

Inge Bracke


Bekijk de aftermovie: