Doe mee aan "Het Grootste Licht" en win win win!

Door John van de Pol, Op 16/02/15
Deel via

Ben jij een echte betweter? Weet jij veel? Volg je de actualiteiten op de voet? En ben je bovendien 25 jaar of jonger? Dan is “Het Grootste Licht” écht iets voor jou!

Als jij het tell-me-something-I-don’t-know-type bent, dan ben jij ongetwijfeld een geschikte kandidaat voor “Het Grootste Licht”. Samen met De Standaard organiseert Hello bank! deze jacht naar de ‘cleverste’ van Vlaanderen. 

De wedstrijd begint met een eerste, online voorronde van 23 februari tot en met 1 maart 2015. Als Hello bank! member kan je al in je vuistje beginnen lachen, want jij gaat van start met 10 extra punten in the pocket! Zomaar, omdat jij het bent.

Na deze ronde nemen de slimste uit de hoop het verder tegen elkaar op in een volgende ronde. Maar je staat er niet alleen voor, want je mag nog twee teamleden meenemen naar de live rondes!
Deze vinden plaats in Antwerpen, Gent, Hasselt, Brussel en Leuven. Ook hier heb je als Hello bank! member weer heel wat voordelen. Kom langs onze stand en ontvang een members-only-gadget

Maar daar stopt het niet. Heb jij die dag last van een black out? Of een giga-kater? En slaag je er bijgevolg niet in om een plaats in de finale te veroveren? Dan is het nog niet perse game over… Als Hello bank! member maak je namelijk kans op, hou je vast, een wild card voor de finale! Muahaha..

Welk team de finale haalt wandelt niet alleen naar huis met eeuwige roem en met de titel “Het Grootste Licht 2015”, maar maakt ook kans op fantastische prijzen! 

De grote winnaar, die gaat namelijk gratis op rondreis door Zuid-Amerika! 
En de runner up heeft het ook niet slecht. Die krijgt zomaar eventjes een Hello Prepaid card cadeau met een  bedrag van € 3.000 en nog veel meer…

Waar wacht je nog op? Schrijf je in, speel mee vanaf 23 februari en win!

Geen Hello bank! member? Doe je aanvraag in amper 4 minuten om van alle voordelen van Hello bank! te profiteren!

Word Hello