Een photobooth vraagt voorbereiding!

Op 14/11/14
Deel via

Kijk achter de schermen van de workshop Cut Up Collectif.

Nadjma, make-upartieste, Sylvia en Noémie, stylistes en modeontwerpsters werken zelfstandig maar sinds drie jaar ook samen in het Cut Up Collectif. Al twee maanden lang komen ze elke zondag samen om hun photobooth van 26 november voor te bereiden.

Een photobooth, wasda?

Herinner je je nog het trouwfeest van je nichtje afgelopen zomer? Iedereen poseerde voor een gekleurd doek, met een zonnebril tussen de zonnebloemen ... Een erg onwaarschijnlijke scène, maar wel een ideale starter voor een feestje!

Het idee achter een photobooth is simpel: JOU inkaderen. Nadjma, Sylvia en Noémie hebben elk een doek – lees decor – ontworpen voor je fotoshoot. Nadjma tekent en schildert, en heeft haar decor dus met de hand ontworpen. Sylvia is eerder een aficionada van de digitale wereld en ging aan de slag met Photoshop, terwijl Noémie haar inspiratie vormgeeft met textiel.

Tijdens de Hello pop-up van 26 november kun je dus kiezen uit drie verschillende decors! Er is wel een rode draad: kleuren, dromen... en een tropisch regenwoud. Voeg wat accessoires en filters toe voor leutige en classy foto's ... en zeg 'cheese'! Kun je niet wachten? Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de workshop: schrijf je nu in!

Duik in de wereld van het Cut Up Collectif via Tumblr of Facebook.Photo credential: Nova Vašícková