Je woonkrediet online berekenen: makkelijk?

Op 17/11/16
Deel via

Ja, het gaat snel bij Hello home!. En neen, het is niet ingewikkeld. Waarom zou de berekening van je budget en van alle kosten die komen kijken bij de aankoop van een huis, je koppijn moeten bezorgen?

Hier begint het eigenlijk allemaal met een kredietsimulatie. Enkele klikken en je bent vertrokken! Na het beantwoorden van een aantal vragen krijg je een duidelijk en volledig zicht op het financiële plaatje van de aankoop van een eigen huis.

Bovendien kan je, als je twijfelt tussen verschillende woningen, aan de hand van het dashboard – een volledig overzicht van je simulaties – makkelijk alles vergelijken en inschatten. En dat allemaal van achter je computerscherm, zonder dat iemand je verplicht om binnen de 10 seconden een beslissing te nemen.

Heb je nog vragen of wil je meer uitleg over één of andere ingewikkelde term, ga dan naar de Blue room, het forum van Hello bank!. Daar vind je een antwoord op de meest gestelde vragen en krijg je meer uitleg over ingewikkelde termen. Kan je het advies van een specialist gebruiken? Geen probleem. Ons Hello team staat voor je klaar, van maandag tot vrijdag van 7u tot 22u en op zaterdag van 9u tot 17u, via telefoon, e-mail en de sociale netwerken.

Eenmaal je de simulatie hebt gedaan en al je vragen beantwoord zijn, hoef je enkel nog je opties aan te duiden (een inboedelverzekering of een schuldsaldoverzekering) en je aanvraag voor een Hello Woonkrediet in te dienen. Echt waar!

Té makkelijk, die online simulatie!