Klaar voor FIFA en uitdaging met professionele eSporters!

Op 09/02/18
Deel via

Wil jij je meten met de grote jongens tijdens een exclusief FIFA-toernooi? Ja? Let's go!

Doe mee aan de Hello bank! FIFA Masters, het meest waanzinnige eSports toernooi in onze contreien, en neem het op tegen de eSporters van de grootste Europese clubs.

Altijd al van gedroomd, zeg je? Lees dan zeker verder!

Waarom meedoen?

Dit is je kans om te spelen tegen de beste professionele eSporters van heel wat Europese clubs, zoals Zakaria Bentato, de officiële eSporter van RSC Anderlecht, maar ook die van  Bayer Leverkusen, Basel, (en nog twee andere namen, maar die houden we nog even geheim…).
Een unieke gelegenheid om meer te weten te komen over hun tactiek, wat hen bezighoudt en nog zoveel meer… Kortom, een kans die je niet mag laten liggen, want wie weet, krijg je zin om je eigen verhaal te creëren met gamen!

Hoe kan je je kwalificeren?

Schrijf je in voor een van de 4 online kwalificatietoernooien (de Hello bank! FIFA Masters Qualifier), die doorgaan tussen eind februari en eind april.
Ga de uitdaging aan vanuit je zetel, met de controller in de hand, en bewijs dat jij het verdient om in de finale te staan. De eerste twee van elk toernooi spelen op 5 mei tijdens de Hello bank! FIFA Masters de finale tegen de professionele eSporters.

Ik schrijf me in voor de kwalificaties

Een unieke ervaring die je ongetwijfeld verder helpt in het spel, of je nu klant bent bij Hello bank! of niet. De inschrijvingen zijn open! Ja, we geven het toe, we hebben onze leden verwend met een extra voordeel: een exclusieve inschrijvingsdag waarop enkel zij zich al konden inschrijven…

Onze toernooien worden georganiseerd door RSCA en 4Entertainment. Alle informatie en het inschrijvingsformulier vind je HIER.