Ga de uitdaging aan met professionele eSporters op de Hello bank! FIFA Masters!

Door France Dubois, Op 31/10/18
Deel via

Schrijf je in, verover je plaats via de online kwalificaties en strijd mee met de grote jongens op de tweede editie van dit waanzinnige FIFA tornooi!

Na het overweldigende succes van vorig jaar konden we niet anders dan dit jaar opnieuw uitpakken met een nog grotere editie van de Hello bank! FIFA Masters.
Warm die duimen maar al op en doe mee! Dit is jouw kans – als je het schopt tot in de finale – om het op te nemen tegen professionele eSporters Zakaria Bentato (RSC Anderlecht) voorop natuurlijk.

Ben je er klaar voor? Let’s go!

Je hebt niets te verliezen! Geniet mee van een supercool evenement, grijp je kans om je technieken bij te schaven en win fantastische prijzen waarmee je nog beter gaat spelen (Samsung gaming monitoren in de kwalificaties en gaming webshop waardebons van 2.000€ in de finale). En wie weet, wordt je talent ontdekt en schrijf je jouw verhaal in de gaming wereld!

Hoe kan je je kwalificeren? 

Schrijf je in voor een van de 6 online kwalificatietornooien (de Hello bank! FIFA Masters Qualifs) in november en december.
Ga de uitdaging aan vanuit je eigen zetel en bewijs dat jij een plaats verdient in de finale. De winnaar van elke kwalificatie wint €200. De eerste twee van elk tornooi zijn sowieso gekwalificeerd voor de offline finale van de Hello bank! FIFA Masters, tegen de professionele eSporters.

Ik schrijf me in voor de Qualifs

De inschrijvingen zijn geopend, of je nu member bent van Hello bank! of niet.
Welkom!

Hier vind je het inschrijvingsformulier en alle info over de tornooien, georganiseerd door RSCA en 4Entertainment.