Google Walks: Het beste van Luik met Crash (Juice)

Op 24/04/15
Deel via

Luik is heter dan heet. Ontdek de Waalse parel met deze wandeling voor de liefhebber van elektronische muziek, op maat gemaakt door de rasechte local Crash (Juice)!


Deze maand ligt de focus bij Hello play! op de Waalse parel aan de Maas. Steeds meer komt Luik in beeld bij muziekminnend België. Wacht dus niet langer om een bezoekje te brengen (eventueel voor of na een nachtje in de club?) – het beste van de stad in één wandeling, speciaal op maat gemaakt door een rasechte local met een hart voor elektronische muziek (én bekend van de plaatselijke ‘Juice’ feestjes): Crash!


Hello bank! Phygital Lab - Dit is een interessante plek waar je écht vanalles kan doen: boeiende workshops, experimenteren met nieuwe (muziek-) technologieën of gewoon gebruikmaken van de gezelligheid en de gratis wifi..!

Enoteca - In dit restaurant kan je terecht voor een twee- tot viergangenmenu tijdens de week en een vijfgangenmenu op vrijdag- en zaterdagavond. Er wordt enkel met seizoensgebonden producten gewerkt waar je kan rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Cafe Internazionale - Eén woord - Pastrami !    

Clarisses68 - Een vintage meubelwinkel met een smaakvolle selectie die zo in de Parijse Maraiswijk zou passen.

Le Cappuccino - Een onmisbaar café in Luik, gerunt door een leuke groep artiesten dat wel graag eens een feestje en een brunch meepikt. Specialiteit van de zaak : Le Crucifix.

Le Petit Bougnat - In Le Petit Bougnat kom je waarschijnlijk wel Josy tegen die maar al te graag vertelt over haar echtgenoot die gestruikeld was over de kat en in het ziekenhuis belandde. Afhankelijk van je geduld en humeur, kan je de lange versie krijgen (iets meer dan een uur), of de korte versie, lang genoeg om net je handen te wassen en je weg te scheren uit de toiletten. Het is een gezellig plekje waar je de anciens van de Outre-Meuse folklore tot je vriend kan maken.

Key Music - Enkele uren om te doden en zin om eens rustig de nieuwe Moog te testen? Ga dan zeker eens langs bij Key Music. Met passie staan ze klaar voor jou met het beste advies.

Chez Murat - Een Pitazaak in een wijk dat eerder gekend is voor andere zaken... Murat staat gelijk aan kwaliteitsvlees, verse groenten en een warm welkom. Als je passeert, spring je best eens binnen om te proeven van de legendarische saus van ’t huis.

Fissette - De Fissette is dé electronicawinkel bij uitstek. Of je nu een condensator nodig hebt voor je vuur, driekleurige ledlampjes om ‘Ik hou van je, Kimberley’ te vormen of een simpele kabel voor een snel onderhoud… hier moet je zijn.

Cupper Café - Het bier is er steeds op, het is er klein en volet soms als een sardienendoos, maar het is er zodanig aangenaam dat je je er toch steeds naar terug ziet keren.

Reflektor - In het oude zwembad van Sauvenière kan je deze nieuwe concertzaal vinden. Dit geeft de zaal een ongelooflijke akoestiek. 13 mei mag Shigeto het soundsystem al eens testen. We waarschuwen je alvast voor een epische avond.

Le Cadran - Als we eens wat dieper graven naar de kelders van het Luikse Palais station, stoot je op de grootste club in het centrum van deze Waalse parel. Met hun gevarieerd programma weten ze de harten te veroveren van zowel amateuristische nineties lovers als fans van klassieke en zelfs hedendaagse muziek. In alle objectiviteit (hum), mag het gezegd worden dat je La Liesse & Juice niet mag missen. Gelukkig worden die avonden vaak georganiseerd en maken ze een echt gekkenhuis van de club.

Crash online:
Facebook
Soundcloud