Hello bank! + Jazz Festival = Hello Jazz Festival.

Door JDB, Op 03/09/15
Deel via

Hello bank! verruimt zijn muzikale blik en stort zich ook op jazz. Vrijheid, creativiteit, originaliteit, innovatie en lekker klinkend... We zijn gewoon gemaakt voor elkaar!

Muziek maakt integraal deel uit van Hello bank! en met de jazzwereld delen we heel wat waarden, gretigheid en visie. 
Onze durf, de energie die we steken in de banksector om nieuwe regels uit te zetten, om de oude in vraag te stellen, om onze eigen weg te banen: dit alles leunt nauw aan bij de houding van jazzcats. Interactie, innovatie en durf, het zijn allemaal eigenschappen die we gemeen hebben met dit muzikaal universum. 
“Ik doe wat ik wil” weerspiegelt perfect de geest van Hello bank! en de leuze past dan ook helemaal bij de attitude van elke zichzelf respecterende jazzmuzikant…
Van dit festival, dat behoort tot de top 3 van de Europese jazzfestivals, een Hello bank! evenement kunnen maken, is een bevestiging van onze creativiteit en vrijheid!

Voor zijn 30e verjaardag levert Hello Jazz Festival geen half werk. Meer dan 70 concerten in heel België verspreid over twee en een halve maand, open voor alle stijlen en invloeden uit de jazz en een programma dat iedereen aanspreekt, zowel jongens als meisjes (en niet enkel hun papa’s). 

En het beste nieuws is dat er gedurende twee maanden wedstrijden lopen op Hello space! en Hello play! om tickets te winnen. Je vindt er ook een pak info over de concerten en artiesten zodat jij met je kennis kunt uitpakken tijdens het festival.  
Jazz is meer dan ooit nog pakken beter live! 
Alle details over het programma vind je hier, en info over het festival vind je in het persdossier (PDF-versie). 

Alle informatie over het Hello Jazz Festival: www.hellojazz.be