Nieuw! Hello bank! overal beschikbaar op alle toestellen

Op 16/06/15
Deel via

Jouw dagelijkse verrichtingen via deze site voor meer Freedoooom!

Heb je de nieuwe knop al gezien die zopas opdook aan de bovenkant van je scherm (op laptop en desktop) en in het menu (op mobile)?  Juist: die button die je trots uitnodigt om in te loggen! Het is de toegangspoort tot jouw ultramakkelijke nieuwe service, toegankelijk met één klik.

Uitsluitend voor jouw dagelijkse verrichtingen


Hello bank! Web is de makkelijkste manier om je zichtrekeningen, je spaarrekeningen en je kaarten in ‘t oog te houden. Zo heb je je geld altijd binnen handbereik en kan je in één oogopslag de betaalhistoriek van je rekeningen checken, je dagelijkse verrichtingen opvolgen en je betalingen plannen. Zoomit inbegrepen. Om andere producten en diensten aan te vragen en te beheren, nemen de Hello bank!-app en het Hello-team het graag van je over.

Beschikbaar op al je mobiele toestellen waar je ook bent


Thuis op je laptop, achter je bureau op je desktop, op de bus met je smartphone of op het strand met je tablet...Op de meest gebruikte smartphone-en tabletmerken... Met de meest voorkomende besturingssystemen... Je shopt online, regelt je betalingen en beheert je geld waar en wanneer jij het wilt.

Verbinden is easy


Kronkelen je bankkaart en je kaartlezer van ongeduld om dit uit te proberen? Da’s perfect begrijpelijk. Klik hier of op de knop ´Login’. Enjoy the freedoooom!

Heb je nog nooit je bancaire verrichtingen online gedaan? Hulp nodig om van start te gaan? Of heb je gewoon nog een vraag? Het Hello Team staat altijd voor je klaar via 02 433 42 81.