Hello bank! pop-up Brussel

Door Geoffroy Delcour, Op 19/09/14
Deel via

Kom tussen 4 oktober en 20 december langs in de Hello bank! pop-up in Brussel

Een innoverende ruimte waar je op ontdekking kunt gaan en ervaringen kunt delen. Met als motto: 'fun'. Laat je verrassen door het Hello-universum!

Permanente activiteiten

 • 3D Corner
 • Lifestyle Indicator
 • Face Morphing
 • T-shirt Printing
 • Interactive Table
 • Smartphone Art (woensdag en zaterdag)
 • Loungeruimte
 • Foodcorner
 • SoMe Wall
 • Pop-up Wall
 • Hello bracelet

Nergens anders dan in onze pop-up store heb je sterker het 'ik-doe-wat-ik-wil' gevoel. Loop gewoon even langs of spring binnen voor een babbel. Heb je wat meer tijd, dan probeer je enkele leuke activiteiten uit. En naargelang je interesses, kan je altijd gratis deelnemen aan een van de vele evenementen!

THE place to be:
Hello bank! pop-up
Wolvengracht, 14
1000 Brussel

Open van woensdag tot vrijdag van 12u tot 19u en op zaterdag van 12u tot 18u.
Gesloten op zondag, maandag en dinsdag.
Gesloten op 1, 6 en 7 november.

De #HelloEvents (inschrijving gratis)

Woensdag: #Art&Fashion

Vrijdag: #Music&Movies

Special Events

De Hello bank! pop-up wordt wat jij ervan maakt. Help ons mee om dit succesverhaal te schrijven!

Permanente activiteiten

3D Corner

Laat je elke zaterdag in 3D scannen en bewonder jouw hologram in onze Holocube*. Want ook in 3D ben je knap! Je kunt trouwens jezelf laten vereeuwigen in een 3D-beeldje (€20, met een levertermijn van drie weken, en een toeslag van €3,50 als je jouw mini-me aan huis wilt laten leveren).

Je hebt vast al eens gehoord van de 3D-printer en het oneindig aantal mogelijkheden. Nee, in onze pop-up store printen we geen huizen (wegens plaatsgebrek). Maar onze printer maakt wel armbandjes, spaarpotten en nog heel wat meer... Kom kijken hoe hij werkt!

* De Holocube en de hologrammen zijn elke dag te bewonderen.

Lifestyle Indicator

Op basis van de beelden die je kiest, ontcijfert de interactieve muur je persoonlijkheid en geeft een indicatie van het leven die bij jouw past.

Face Morphing

Kom langs in onze pop-up store voor een buitengewone ervaring: laat je gelaat helemaal bijwerken en ontdek hoe je er over twintig jaar zult uitzien!

T-shirt Printing

Maak je persoonlijke t-shirt of tas! Kies uit verschillende modellen en zet er het design en de tekst van jouw keuze op... en drukken maar! Tien minuutjes later ligt je unieke creatie klaar. Uiteraard tegen een schappelijke vergoeding.

Interactive Table

Aan de ingang van onze pop-up store staat een gigantische tafel voor je klaar. In deze interactieve ruimte kun je na een (te) lange dag je ervaringen delen, het Hello-universum ontdekken en je uitleven op de Xboxen.

Smartphone Art

Onze pop-up illustrators zitten op woensdag en zaterdag klaar om voor jou een volledig gepersonaliseerde smartphonecover te maken. Haal in onze pop-up store de cover van je Samsung Galaxy S3, S4 of je iPhone 4 of 5 en ga met een unieke cover weer naar huis! Je zult er overal de show mee stelen!

Loungeruimte

Wil je even gaan zitten? Moet je een telefoontje plegen? Heb je zin in een wrap? Kom naar onze Loungeruimte, waar zetels voor je klaarstaan, ontworpen door Belgische studenten binnenhuisarchitectuur. Via de koptelefoons die op een Xbox Music zijn aangesloten, kun je bovendien in alle rust naar je favoriete muziek luisteren.

Foodcorner

Je bent het beu om altijd hetzelfde te moeten eten? Zin in een gezonde hap die je geen fortuin kost? Kom naar onze Foodcorner voor een heerlijk tussendoortje, gecreëerd door onze jonge kok Loïc van Impe, bekend van zijn deelname aan The Taste op VTM. Open van 12 tot 14 uur. Om mee te nemen of om ter plaatse op te eten.

En met ons “Wealth is Health-programma” verdien je nog wat aan je work-out. Hoe meer je beweegt, hoe meer korting je krijgt op je aankopen in onze Foodcorner. Kom ontdekken voor welke fysieke activiteiten je in onze pop-up store terechtkunt...

SoMe Wall

Ontdek onze SoMe-activiteiten (Social Media) en doe mee! Deel op Twitter je #HelloPopUp-ervaring: je wordt ervoor beloond ;-) 

Pop-up Wall

Beetje bij beetje geraakt de pop-up Wall vol met jullie foto's, berichtjes en commentaren op jullie ervaringen in onze pop-up store. De Wall is er om ervaringen uit te wisselen en te delen. Er is ruimte voor de deelnemers aan de workshops en iedereen die dit avontuur mede mogelijk heeft gemaakt. Afspraak op de Wall!

The ultimate experience: the Hello bracelet

Alle activiteiten worden op een unieke armband gecompileerd: de Hello bracelet. Activeer hem aan de palen bij de ingang van de pop-up store, scan hem bij elke activiteit en doe hem vooral niet te snel uit. To be continued…