Hello bank! viert haar derde verjaardag

Op 27/05/16
Deel via

Al sinds mei 2013 zetten we ons in om een echte community te creëren en aan de verwachtingen van onze leden, jullie dus, te voldoen. Een klein overzicht!

Vandaag zijn we met bijna een half miljoen leden. Ongelooflijk, toch?! Een half miljoen girls en boys (leve de  gelijkheid!) die mobiel verbonden zijn met de wereld. Bijna dagelijks verwachten jullie van ons heel wat op het vlak van innovatie, veiligheid en snelheid. Ter info, eind 2013 waren we met 50.000. Wat een vooruitgang! 

Al sinds het begin is het onze missie om jullie een simpel en aantrekkelijk aanbod aan te bieden dat voldoet aan al jullie behoeften, en ook alle evoluties in de banksector oppikt.
We anticiperen en we passen ons aan. Elke dag opnieuw. We trachten een nieuwe dimensie aan mobile banking te geven; niet alleen met onze voordelige en beveiligde bankdiensten, maar ook met alternatieve, unieke ervaringen. 

Hello home!, het hypothecair krediet waarvoor je je niet hoeft te verplaatsen


Om ons gepersonaliseerde aanbod nog verder uit te breiden, lanceerden we in januari Hello home!: het eerste online platform voor hypothecair krediet. Deze service, uniek in België, maakt het mogelijk een financiering voor de aankoop van een woning te berekenen, te optimaliseren en uiteindelijk online aan te vragen. Je hoeft er dus niet voor uit je luie zetel te komen! Vier maanden na de lancering van dit project werden al 20 000 woonkredietsimulaties goedgekeurd en ontvingen we al meer dan 110 000 bezoekers op de applicatie.  

Hello crowd!, het Belgische crowdfundingplatform met coaching inbegrepen!


In oktober 2015 kondigden we de samenwerking aan tussen Ulule en Hello crowd!, ons online platform dat alternatieve financiering mogelijk maakt dankzij giften of beloningen. Een efficiënte oplossing om creatieve, innovatieve, sociale, of culturele ideeën te helpen financieren. 
Sinds de start van het project werden al 236 voorstellen ingediend. Ulule heeft er daarvan 140 geaccepteerd, 63 werden gelanceerd waarvan 36 volledig gefinancierd, en dit voor een totaalbedrag van meer dan 200 000 euro. Een bijzonder hoog slaagpercentage (76%) dat we te danken hebben aan de efficiënte screeningsprocedure en de gepersonaliseerde coaching.

Hello bank!, het innovatielab van BNP Paribas Fortis 


Op het vlak van digitaal bankieren willen we vooruitstrevend zijn. Dankzij onze ervaring kan BNP Paribas Fortis meesurfen op de digitale golf en haar aanbod aanpassen en ook uitbreiden. We wisselen onze ervaringen uit, verbeteren onze ontwikkelingen en halen het beste uit onze samenwerking. De eerste Flagship van BNP Paribas Fortis in Gent, open sinds midden april, werd bijvoorbeeld gebaseerd op de Phygital labs van Hello bank! in Antwerpen, Brussel, en Luik. Of nog: Hello crowd! wisselt ervaringen uit met “De Ondernemersbank” van BNP Paribas Fortis.  
Zo kunnen we jou steeds het beste bieden! En dat vinden we fantastisch. 
  
Kortom, jij gaat vooruit, en samen met jou gaan wij er ook op vooruit. Jij geeft ons inspiratie, en we zijn ontzettend gelukkig dat je deel uitmaakt van onze community. 
Een bedankje is hier dan ook op zijn plaats. 

Dankjewel, en happy birthday to us!