Happy Hello crowd! to you

Op 07/05/19
Deel via

Als dat geen goed nieuws is! Het crowdfundingplatform Hello crowd! financiert al drie jaar een brede waaier aan projecten. Kunst, sport, goede doelen, technologie… Hello crowd! financiert projecten in acht grote categorieën, en één ding is zeker: het klikt tussen de projectontwikkelaars en crowdfunding. Het bewijs met deze mooie animatie.

De sleutels tot succes? De diversiteit en kwaliteit van de projecten. De cijfers spreken voor zich!

150 nieuwe projecten per jaar, al 3 jaar lang!

Sinds zijn lancering publiceerde Hello crowd! al 445 projecten. Die fantastische score bewijst dat ons platte landje barst van het ondernemerschap, de ideeën en de solidariteit. Overal steken projecten de kop op, van noord tot zuid. Het ene nog creatiever dan het andere. De initiatieven hebben vooral betrekking op solidariteit, burgerschap en kunst. Kinderen inzicht helpen krijgen in hun emoties en persoonlijkheid? Dat is wat 'Posi and Friends' doet via theater- en muziekworkshops. De waanzinnig grootschalige bloemenindustrie een neus zetten? Laat dat maar over aan 'Blommm', een bezorgnetwerk van dagverse en lokale bloemen, met de zoete geur van korte keten. Is fotografie jouw ding? Het fotoboek ‘We all go to the heaven’ van Christophe Vander Eecken kreeg massaal veel steun. En de lijst is lang...

70% van de projecten krijgt zijn financiering

Het gaat er niet om elke maand duizenden nieuwe projecten voor te stellen. Maar om onze projecten te doen slagen. Bingo! Op drie jaar tijd kregen 331 projecten het nodige bedrag, en vaak meer, voor hun lancering. De stokpaardjes van eendags- en andere investeerders? Projecten rond mode, design, voeding, film en videogames.
In deze animatie ontdek je een overzicht van drie jaar mooie projecten, gedragen door gemotiveerde ondernemers en ondersteund door het Hello crowd! platform. Kleine of grote hoop op succes, crowdfunding is meer dan ooit de way to go!

Heb jij ook een project? De experts van Hello crowd! zijn er om je te helpen, te begeleiden en te adviseren. Niet twijfelen en gewoon je project indienen! Samen maken we er iets moois van.