Hello play! x Bromance: Club Cheval "Discipline" (live)

Op 29/09/15
Deel via

Het begin van een echte bromance: Hello play! en Brodinski's Bromance Records slaan de handen in elkaar voor een lading exclusieve content.

Hello play! heeft de grote eer om samen met Brodinski's superlabel Bromance een paar enorm leuke dingen te doen. Zo maken we een reeks Live Sessions, wat free downloads en een grote wedstrijd, die allemaal op onze website passeren in de komende weken.

De eerste van die welgeteld 5 Live Sessions met Club cheval ('Discipline') kan je hieronder al integraal bekijken.


De naam Brodinski zou jullie allemaal bekend in de oren moeten klinken. De hyperpopulaire Parijzenaar scoort al jaren hit na hit en staat als absolute headliner op de grootste technofestivals zoals I Love Techno. Een half jaar geleden bracht hij het beste van Europese dance en rap uit Atlanta bij elkaar op zijn debuutalbum 'Brava'. Bromance is ondertussen uitgegroeid tot een springplank waarmee lokaal én internationaal talent naar de absolute top van de dance scene gepusht wordt. Vraag bijvoorbeeld maar aan GENER8ION of Louisahhh!!! wat ze van hun baas vinden.

ClubCheval-min

De bovenvermelde heren van Club Cheval (aka CanblasterSam TibaMyd en Panteros666 bij elkaar) bijten de spits af met een loodzware Live Session. In aanloop naar hun debuut-EP als groep brachten ze al 2 singles uit (‘From The Basement To The Roof’ en ’Discipline’). Het is die tweede die we vandaag op jullie loslaten. De locatie: het Musée de l’Air et de l’Espace in de Parijse luchthaven van Le Bourget. Het resultaat kan je hierboven integraal bekijken. Over de volgende weken kan je je aan de andere tracks van de EP verwachten – eveneens in een strakke live versie. Mooie vooruitzichten dus!


Club Cheval online:

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
Soundcloud
Spotify
Deezer