Hoe meer snorren, hoe meer vreugd

Op 29/09/14
Deel via

Movember Foundation laat de mannensnorren groeien

November met zijn grijze hemel, dode bladeren en… mannen met snorren! De Movember Foundation (samentrekking van 'Moustache' en 'November') voert al jaren bewustwordingsacties rond de mannelijke gezondheid. En een originele aanpak werkt nu eenmaal het best. Gedaan met de angstaanjagende statistieken, hier komt de snor! Voor mannen die niet bepaald geneigd zijn om over hun gezondheid te praten, een hulpmiddeltje om het onderwerp met een tikkeltje humor bespreekbaar te maken…

Er hebben zich al 21 landen bij de Movember Foundation aangesloten en in 2013 werd er 412 miljoen euro ingezameld. Hiermee kunnen ruim 800 lokale projecten tegen prostaat- en teelbalkanker en ter bevordering van de geestelijke gezondheid worden gefinancierd.

Kom bij ons Hello stache-team! (als je wil)

Dit jaar doet Hello bank! mee aan het initiatief met haar eigen Hello stache-team! Een team van wanna-be-Mo's, klaar om de uitdaging aan te gaan en geld in te zamelen voor onderzoek. Doe mee en laat zelf ook 30 dagen je snor staan! Hoe meer snorren, hoe meer giften. Laten we samen het meest sympathieke en gemotiveerde team van Movember België worden!

Hoe meer Mo's, hoe meer vreugd!

Mo Bro? Mo Sista? De Mo Bros starten hun avontuur op 1 november en halen geld op door hun familie en vrienden te vragen om hun deelname te sponsoren. Op 28 november mogen de snorren weer weg. De snorharen gaan eraf tijdens een groot feest in onze pop-up store in Brussel. Maar Movember is niet alleen een mannenzaak. De Mo Sistas kunnen hun deelnemende mannen aanmoedigen, informatie verspreiden, hun omgeving bewustmaken en geld inzamelen.

Vragen? Mail naar ons Hello Team.

Kom bij het Hello stache-team