Iedereen een snor!

Op 14/10/14
Deel via

Waarom Movember haarfijn bij ons past

Het is maar dat je het weet: het team van Hello bank! draait dubbele shiften om de Movember Foundation te steunen en iedereen te overtuigen dat een snor in november pure klasse uitstraalt!

Waarom heet het eigenlijk Movember?

Wel, de snor is de afgelopen jaren weer helemaal classy en we waarderen de buitenbeentjes die ze fier dragen en trimmen. Uiteraard is onze belangrijkste Mo'tivation niet zomaar een kwestie van een goeie look. We staan ook honderd procent achter de waarden van de Movember Foundation, die trouwens nauw aansluiten bij de onze:

Fun – ook al nemen we ons vak erg serieus, we laten geen gelegenheid voorbijgaan om onze tanden bloot te lachen! Het evenwicht werk/lol moet echt wel snor zitten voor ons.

Zorgzaam –  ook al werken we met geld, we hechten in de eerste plaats belang aan menselijke waarden. Wij willen dat niemand een haar wordt gekrenkt.

Innovatief – want een bank die Hello zegt tegen jouw passies en verlangens is al een innovatie op zich. Voeg daarbij een drang naar vrijheid en absolute wil om jouw leven gemakkelijker te maken ... dat is wat voor ons telt.

Gek op unieke ervaringen – want zowel jullie als wij zijn uniek. We zijn allemaal mensen … zo simpel is het. Elke snor is anders … en dat is maar goed ook.

Enthousiast over verandering – de Movember Foundation ijvert voor een constructieve verandering, en dat is wat wij elke dag weer doen. Voor ons moet alles lekker bewegen en niks mag ons grijs haar bezorgen. Jou toch ook niet?

Enne, de vrouwen? Achter elke grote snor staat vaak een vrouwelijk genie. Dat is geweten! We rekenen ook op de dames om de snor te promoten. Steun jullie mannen, die knap blijven, ook al prikken ze iets meer in november. Een Mo Sista herken je altijd en de onze zijn gewoon megageweldig!

Hello bank! wil de kijk op mannelijke gezondheid veranderen met een originele actie die waarden uitdraagt en positieve energie uitstraalt. 

Laten we zo veel mogelijk giften inzamelen! Versterk ons 'Hello Stache team' en vertel ons alles over je ideeën die kunnen bijdragen aan een betere mannelijke gezondheid en het onderzoek daarrond.

 

Schrijf je hier in