Je toetsenbord: toverstaf voor je leningaanvraag!

Op 17/11/16
Deel via

Dacht je dat magie alleen voor sprookjes bestemd was? Dan heb je nog niet geprobeerd je lening aan te vragen via Hello home!.

Een onderzoek van Hello bank! heeft uitgewezen (maar we hadden al zo’n vermoeden) dat de Belgen erg open-minded zijn, maar tegelijk ook zeer veeleisend. Op 10 personen die een woning willen aankopen, zijn er 9 die alle details van een kredietaanvraag willen uitpluizen om zo de beste rentevoet te verkrijgen

Wat de klanten van Hello home! zo appreciëren, is dat alles duidelijk en op een gemoedelijke manier wordt uitgelegd, zonder nodeloos ingewikkelde woorden. Dankzij onze online simulatie heb je meteen een duidelijk zicht op de reële kost, de ideale aflossingstermijn, de kosten die bij de aankoop en het krediet komen kijken (notariskosten, dossierkosten …), je minimale eigen inbreng, je maandelijkse aflossing. Geen verborgen addertjes onder het gras en geen nodeloze onderhandelingen. 

De voordeligste rentevoet is er voor iedereen. En wil je toch nog zakken, dan heb je 4 supertransparante opties:

  • een brandverzekering afsluiten 
  • een schuldsaldoverzekering afsluiten
  • je inkomsten laten domiciliëren op je Hello bank! zichtrekening 
  • je persoonlijke inbreng verhogen

Heb je nog vragen, ga dan naar de Blue room, het forum van Hello bank!. Je vindt er duidelijke antwoorden, vooral met betrekking tot specifieke vakterminologie. Bovendien staat het Hello team, onze specialisten ter zake, klaar om je per telefoon, e-mail of via de sociale netwerken verder te helpen. Je staat er niet alleen voor, maar je voelt ook geen hete adem in je nek. It’s magic!

Hocus pocus!