Julie Devlieghere, dé ultieme Hello reporter

Door John van de Pol, Op 11/03/15
Deel via

Voor Het Grootste Licht zochten we een Hello reporter, en die hebben we gevonden in Julie!

Het was een moeilijke keuze om uit al jullie enthousiaste inzendingen een winnaar te kiezen. 

Maar Julie is onze ultieme Hello reporter, want zij kent het beste ‘ik-interview-toch-wie-ik-wil’ gevoel. Proficiat Julie, we zullen vast nog veel van je horen. En lezen. 

Winnaar met talent en ervaring

Julie herschreef het persbericht op creatieve wijze. Bovendien heeft ze al ervaring opgedaan. Ideaal om als Hello reporter aan de slag te gaan. Julie wordt begeleid door Ingeborg Deleye – journaliste De Standaard Magazine.

Wie is Julie?

Julie Devlieghere“Ik ben Julie Devlieghere, 21 jaar en masterstudente geschiedenis, news addict en boordevol enthousiasme om me een weg te banen naar de journalistieke top. Op zevenjarige leeftijd schreef ik al in vriendschapsboekjes dat ik schrijfster zou worden. Het is een passie die me nooit meer zou verlaten. Recensies voor de les  Nederlands, papers voor mijn huidige opleiding en blogberichten voor FARO: ik schreef en schrijf ze allemaal met evenveel plezier, enthousiasme en interesse. Daarom richt ik volgend jaar mijn pijlen op de master journalistiek. Ervaring opdoen tijdens Het Grootste Licht lijkt me dan ook uitermate geschikt om mijn journalistieke talenten te ontplooien!”

Samen met Brandseeders brengt onze Hello reporter ook via social media verslag uit van de wedstrijd. 

Volg ons alvast via Facebook.

Bedankt voor jullie reacties

En aan alle kandidaten: bedankt voor jullie enthousiaste en massale inzendingen. We wensen jullie allemaal veel succes met jullie reportersplannen. En voor Julie in het bijzonder: veel succes bij Het Grootste Licht!