Kay Snels, Blogger of the Year 2015 op de Jimmies Awards

Door Ariane van der Veen, Op 24/02/15
Deel via

Vorig jaar hielpen wij Hello bank!-member Kay om haar droom waar te maken: naar San Francisco trekken om haar blog verder te zetten.

Vorig jaar hielpen wij Hello bank!-member Kay om haar droom waar te maken: naar San Francisco trekken om haar blog 'Teach Me Whatever' verder te zetten over mensen die ze op haar weg ontmoet en de dingen die zij haar leren. In San Francisco wou zij uiteraard 'om het even wat' opsteken, met als ultiem doel een kennismaking met de wereld van de start-ups in Silicon Valley. 

Haar werk viel duidelijk niet alleen bij ons in de smaak. Op de Jimmies Awards van muziekzender JIM TV werd ze immers uitgeroepen tot 'Blogger of the Year'. Wij zijn natuurlijk erg blij voor haar. Haar avontuur in de VS was in elk geval een schot in de roos! Begin 2015 vertrok Kay opnieuw naar San Francisco, ditmaal met een ticket enkele reis. Ze kan er namelijk aan de slag als Marketing Manager bij Über. Alles loopt voor haar dus op wieltjes! 

Net als jij houden wij wel van zo'n mooi verhaal, dat bewijst dat doorzettingsvermogen en vastberadenheid dromen kunnen waarmaken. Daarom zet Hello bank! ook projecten op om jouw dromen een duwtje in de rug te geven. Want net als jij barsten wij van de ideeën en de goesting!