Live Session: Hydrogen Sea

Op 15/09/16
Deel via

Buitenaardse vibes in deze bijzondere live session met een van België’s meest veelbelovende bands.

Het Brusselse Hydrogen Sea (aka Birsen Uçar en PJ Seaux) heeft er een druk jaar vol opnames en optredens opzitten. Op 16 september komt immers het langverwachte album ‘In Dreams’ uit. Een plaat die trouwens werd geproducet door Joris Caluwaerts (STUFF.) en Tony Doogan (Mogwai, Belle and Sebastian), twee toch wel flinke namen die een goede indicatie moeten zijn voor wie Hydrogen Sea nog niet kent. De filmische sound van het duo (aangevuld met drummer Steven Van Gelder) komt dan ook volledig tot zijn recht in een serene omgeving. Geen plek beter geschikt daarvoor dan het adembenemende ’Planétarium de l'Observatoire royal de Belgique’. Waan je dus in een satelliet en laat je meevoeren naar de hoeken van het universum op het ritme van deze beloftevolle band van eigen bodem.

 
Hydrogen Sea’s debuutalbum 'In Dreams’ komt op 16 september uit op Unday Records. Alle info + links daarover kan je hier vinden.

Eveneens op 16 september kan je terecht in de Brusselse Beursschouwburg voor de album release.Tickets zijn allemaaal uitverkocht. Voor de volledige tourdates: www.hydrogensea.be