Loop met ons warm voor het goede doel!

Op 03/12/18
Deel via

Sinds een paar jaar brengt de Warmathon een hartverwarmende golf van solidariteit op de been. Iedereen zorgt voor iedereen en zet zich in voor de 1.000 goede doelen van Music for Life.

Doe mee aan de Warmathon en loop, wandel, hinkstapspring minimum 3 km door Genk (18/12), Leuven (19/12), Brussel (20/12), Antwerpen (21/12), Gent (22/12) of Brugge (23/12). Steun zo een van de meer dan 1.000 goede doelen die werden goedgekeurd door de Koning Boudewijnstichting. 100% van het ingezamelde geld gaat naar het goede doel dat jij kiest!

Tijdens de vorige editie werd het ongelooflijke bedrag van 10,8 miljoen euro opgehaald. Ge-wel-dig!

Ook dit jaar is Hello bank!, voor de vierde keer alweer, hoofdsponsor van de Warmathon. Daarom willen we jou vragen om die loopschoenen af te stoffen en  mee te doen in een van de gaststeden. Wij zijn er alvast klaar voor! Kom voor of na je toertje(s) dus zeker langs op onze stand voor een shout-out.

Surf snel naar deze link of maak een «thermie» op onze stand, een selfie waarop je kan zien hoe warm jouw hart wel is. Per thermie-share op de sociale media storten wij nog eens €1 door naar de Warmathon!

Het wordt een hele warme Kerstmis! 🔥