Marketeers, let Hello bank! take you to church

Door John van de Pol, Op 12/05/15
Deel via

Donderdag 28 mei wordt dé hoogdag voor elke marketeer met een heilige missie.

Tijdens M.I.S (Marketing In Spiration) zullen verschillende predikanten het woord verkondigen en hun gezegende visie over de toekomst delen.

M.I.S. doopt Hasselt voor één dag om tot het Mekka van de marketing-inspiratie. De viering vindt plaats in de Sint-Catharinakerk. Marketeers in een kerk? Waar anders? Massa’s in beweging krijgen is toch de natte droom van elke marketeer. En wie deed ons dat ooit beter voor dan de kerk?

Minstens drie internationale profeten komen hun woord verkondigen:

  • Sasha Strauss, Managing director at Innovation Protocol

Our Chief Believer. A preacher to the preachers, a guru for the gurus”. Sasha Strauss is de oprichter van het Amerikaanse Innovation Protocol. Hij zet zich in voor een werkethiek gebaseerd op eerlijkheid. Al twee decennia lang draait hij mee als professional, maar ook als professor aan o.a. het gerenommeerde UCLA.

  • Peter De Keyzer, BNP Paribas Fortis Chief economist

History doesn't repeat itself, but it does rhyme" - Mark Twain. Peter De Keyzer kijkt naar vroeger en leert wat het ons over de toekomst zegt. De aarde en de mensheid, de consumenten en de bedrijven, de kiezers en de politiekers,… alles hangt samen en draagt mee bij aan onze toekomst. Als economische trendwatcher voor BNP Paribas Fortis zal Peter ook tijdens M.I.S zijn visie delen.

  • Cyriel Kortleven, Master of interaction

Cyriel Kortleven is een vaste waarde in het veld van creativiteit en innovatie. Als spreker scheert hij hoge toppen op nationale en internationale conferenties en events. Hij is de enige Belg die de titel van CSP -Certified Speaking Professional- mag dragen. Er zijn er maar 650 in de wereld. Daarnaast publiceerde hij ook al enkele boeken, o.a. Less is Beautiful waarin hij aan de hand van voorbeelden laat zien hoe je als ondernemer met minder moeite meer kan bereiken.

… Naast deze Heilige Drievuldigheid volgen nog andere gastsprekers!

Hello bank! is er niet alleen in geest bij, als sponsor voor dit exclusieve event, maar ook in real life. Wil je een extra transcendentale ervaring? Kom dan zeker langs onze stand en test de nieuwe Oculus Rift uit!

Reserveer nu. In godsnaam, waar wacht je nog op?

De plaatsen zijn beperkt. En wat meer is, de eerste 50 Hello bank! members die zich inschrijven worden gezegend met een Goddelijke tussenkomst in de vorm van 50 euro korting.

Dus, wacht niet langer, zie het licht en reserveer nu snel je plek!