Movember heeft ons in spanning gehouden!

Op 10/12/14
Deel via

Dit is het resultaat van wekenlange inspanningen ten voordele van de gezondheid van de man.

€8.114 euro giften ingezameld dankzij jou! Moustache gracias!


De Movember Foundation vergroot het bewustzijn over de gezondheid van de man. Hello bank! steunt deze stichting en heeft een Hello'stache team opgericht! Een team van Mo'Bros en Mo'Sistas dat bereid is om de uitdaging aan te gaan en fondsen in te zamelen voor het onderzoek naar prostaat- en teelbalkanker en voor een betere mentale gezondheid. Ons doel? Het gezicht van de gezondheid van de man veranderen met een opvallende, positieve en energievolle actie. xxx euro later zijn we echt wel trots op de afgelegde weg.


30 ongelofelijke dagen!


We hebben voor het goede doel een aantal weken een snor gedragen (een echte… en sommige een valse;-)). Er is met ons wat gelachen (ja, we geven het toe) en niet iedereen was even overtuigd van onze nieuwe look. We hebben meerdere keren bijna opgegeven, maar we hebben ons sterk gehouden. Omdat we erin geloven, in deze originele manier om mannen die niet graag over hun gezondheid praten te helpen om het onderwerp met humor aan te snijden…


Hoe meer Mo, hoe meer plezier!


Ondanks de prikkende haren en een vreselijke drang om te krabben, valt het niet te ontkennen: we hebben ons goed geamuseerd! We hebben in het bedrijfsrestaurant een fotobooth georganiseerd en onze collega's aangezet om enkele euro's te doneren ten bate van de gezondheid van de man. We hebben badges made in Movember gedragen om onze steun aan de Foundation duidelijk te tonen. Een enkel ordewoord: Mo'tivatie!Maar we zijn jullie ook niet vergeten: jullie hebben het officiële logo van het Hello'stache team (oh yeah) gekozen door te stemmen op onze Facebook-pagina. Jullie hebben ook de mooiste snorrendrager gekozen (Olivier, you rock!). En vooral: jullie waren erbij op het grote afscheid van onze snorren op 28 november. Bedankt aan iedereen voor jullie aanwezigheid en steun.

Gisterenavond was het definitieve einde van Movember 2014 en de geldinzameling. Het Hello'stache team eindigt 4e in het nationale klassement. We zijn uiteraard trots, maar dat is niet het belangrijkste. We denken vooral aan de honderden projecten die tot stand kunnen komen en bijdragen tot een betere gezondheid van de man . En zoveel is zeker: we zullen snorren nooit meer op dezelfde manier bekijken. Afspraak in 2015!


 

De cijfers

Het Hello stache team

  • 54 leden

  • 4e team van België

  • 2 leden in de individuele top 5


  • Movember 2014

  • €180.114 ingezameld in België waarvan €8.114 euro door het Hello stache team

  • €60.210.433 ingezameld wereldwijd
  •