Movember. No Mo’excuses!

Door France Dubois, Op 12/11/15
Deel via

Echte mannen (en vrouwen) doen mee aan Movember. Word lid van het HelloStache4You team.

Tijdens de maand Movember zetten BNP Paribas Fortis, Hello bank! en Fintro hun beste snor voor. Het #HelloStache4You-team is klaar voor de overwinning. Geen enkel excuus is goed om niet mee te doen. Wij zetten nog even onze argumenten op een rij.

“Mijn partner wil niet dat ik mijn snor laat staan…”

Echte mannen doen wat ze willen (als het op gezichtsbeharing aankomt) en dragen hun snor met trots. En of je nu je snor laat staan of niet, iedereen kan mee helpen met geld inzamelen of sensibiliseren!

“Ik heb hier geen tijd voor”

Heel veel tijd vraagt het niet! Je kunt een leuke actie opzetten tijdens de middag of in het weekend. Je inschrijven in het #HelloStache4You-team is met één klik gebeurd. En gewoon dit artikel met je collega’s delen helpt ook al heel wat.

“Ik heb geen originele ideeën..”

Wie Movember zegt, zegt ludieke acties. Zelf niet veel inspiratie? Wij geven wat leuke tips: organiseer een wafelbak, loop een marathon in ruil voor sponsorgeld, organiseer een quiz,..  Get jiggy with it en mo’tiveer ook je vrienden en collega’s om het #HelloStache4You-team te steunen.

“Ik kan niet meedoen, want ik ben een vrouw..”

Ook vrouwen geven om de gezondheid van hun compadré’s, toch? Denk aan al de mannen rond jou: zonen, echtgenoot, buren, vrienden, collega’s, vaders, nonkels,..
Je moet geen haar onder je neus hebben om lid te worden van het #HelloStache4You-team en samen met je vrienden geld in te zamelen. 

Dus...

Zoals je ziet, er zijn géén excuses om niet mee te doen tijdens de maand Movember! Laat dat haar groeien, trommel je vrienden en collega’s op en schrijf je nu in voor het #HelloStache4You-team. 

En…

De geMo’tiveerden die 100€ of meer inzamelen tegen het einde van november, ontvangen een selfie stick!

Schrijf je nu in:

Movember

Let’stache together!