Neem met ons deel aan de Pride.be

Op 14/04/15
Deel via

Feesten voor meer verscheidenheid, da’s het programma op 16 mei!

Hello bank! stapt mee met jou, zij aan zij met de LGBTIQ-gemeenschap (Lesbiennes, Gays, Biseksuelen, Transseksuelen, Interseksuelen, Queers). Wij zien dit als dé gelegenheid om onze waarden van respect en gelijkheid te onderstrepen. Maar natuurlijk ook om mee te feesten in een superkleurrijke en losse sfeer. Feest je mee?

Programma:

  • 12u30: opening PrideVillage
    Afsluiting van het verkeer: het centrum van Brussel bereidt zich voor op het feest. Afspraak Beursplein, 1000 Brussel, voor de opening van de PrideVillage en de wedstrijd voor de mooiste stand (als je te laat bent, geen paniek, we hebben de hele dag om elkaar te vinden!).
  • 14u: lancering van de PrideParade
    Na de openingsspeech en het optreden van LaDiva Live, wordt de grote regenboogvlag aan het publiek gegeven. Da’s de start van de stoet met te gekke praalwagens die de rainbow flag doorheen de straten van het centrum van Brussel volgen. Da’s ook de start van de wedstrijd voor de mooiste praalwagen (we gaan ons uiterste best doen dat het de onze wordt!). Einde van de PrideParade om 16u30 (na vele uren feesten, als alles goed gaat, heeft niemand nog een stem ;).
  • Tot middernacht: DJ Set en concerten op PridePodium
  • Tot in de vroege uurtjes: PrideParties

Trek je beste dansschoenen aan, dit is het perfecte moment om overtuigingen en beats te verenigen.

Win een weekend voor 2 naar de Berlin Pride

Vind jij ook dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn? Neem nu deel aan onze wedstrijd en ga op 27 juni naar de Berlin Pride. Een uitstekende gelegenheid om je uit te leven en van gedachten te wisselen met de mensen die je ontmoet! Want zo kom je op mooie ideeën!DeelnemenFotografische kredieten: pjphotography.be

pride-2015