Onze beach bar top 10

Op 02/05/16
Deel via

Waarom het vliegtuig nemen voor een lekkere cocktail aan het strand? Aan onze eigen Belgische kust vind je tal van trendy beach bars. Wij geven je alvast de leukste adresjes mee.

1. Monroe Beach in Knokke-Heist
De sfeer van de Côte d’Azur hangt in de lucht. Met een Ice Tropez in de hand, een rosé wijn uit Saint-Tropez, waan je je op één van de unieke en luxueuze stranden, met alles erop en eraan.

Naar de website van Monroe Beach

2. Blue Buddha Beach Club in Duinbergen 
Word helemaal zen. Geniet tussen twee drankjes door van een Thaise strandmassage en maak het jezelf gemakkelijk. Omringd door beautiful people staan fun en sensatie hier centraal.

Naar de website van Blue Buddha Beach Club

3. Beach Club Brunello in Knokke-Heist
Ook hier is ontspanning the way of life, en bovendien blijf je niet met een lege maag zitten dankzij het ruime aanbod aan ijscoupes, koffies, cocktails en verse smoothies. Installeer je in één van de lounge zetels met zicht op zee en geniet van het heerlijke nietsdoen.

Naar de website van Beach Club Brunello

4. Salito Beach in Blankenberge
Uiteraard wordt hier Salitos gedronken, een bier op basis van tequila en sinaasappelschil, maar je kan ook kiezen uit een heleboel hippe cocktails. Een hongertje? In de Salitos Snack kan je terecht voor een hamburger met friet, your guilty pleasure. 

Naar de Facebook pagina van Salito Beach

5. Riverwoods Beach Club in Knokke-Heist
Deze beach club is een absolute must. Met een verfrissende cocktail in de hand en de zon op het gezicht, geniet je van de kunstjes van de kitesurfers. Deze zeilclub is de absolute place-to-be voor sportliefhebbers en feestbeesten.

Naar de Facebook pagina van Riverwoods Beach Club

6. Side Shore Surfers in De Panne
De échte beach club sfeer wijkt hier voor de liefde voor watersport. Sport en inspanning ten top, maar ook ontspanning krijgt zijn plaats. Getuige daarvan is de uitgebreide drankkaart. Meer hebben we niet nodig… 

Naar de website van Side Shore Surfers

7. Knokke-Strand Beach Club in Knokke
Chic, maar een hartelijke en gemoedelijke sfeer. Je vindt er de gebruikelijke mojito’s en caipirinha’s, maar ook de beste – ja, écht de allerbeste – koffies. En niet te vergeten, heeeerlijke ligbedden waar je de rest van de dag niet meer uitkomt.

Naar de website van Knokke-Strand Beach Club

8. Windekind in Oostduinkerke

Het plaatje is compleet: gin tonics, gebruinde torso’s op hun surfplank, het geluid van de golven, een prachtige zonsondergang. Het lijkt wel teveel van het goede. Maar geloof het of niet, dit is hoe de zomer eruitziet in deze beach club!

Naar de website van Windekind

9. Kwinte in Middelkerke
Een grote bar op het strand, unieke cocktails en lekkere hapjes, op de achtergrond de muziek van een top DJ. Life is good. Slechts één nadeel: je raakt er niet meer weg.

Naar de website van Kwinte

10. Lakeside Paradise in Knokke-Heist
Niet met de voeten in het zeewater, maar toch bijna… Lakeside Paradise ligt aan een fantastisch meer waar plezier en sport centraal staan. Het restaurant en bar met industriële look zijn de kers op de taart. Een toppertje!

Naar de website van Lakeside Paradise