Onze pop-upstore in Brussel gemist?

Door Magali Grimonprez, Op 22/01/15
Deel via

Bekijk de compilatie van drie dolle maanden!

In elke virtuele relatie is vroeg of laat de tijd rijp voor een ontmoeting in levenden lijve. Omdat wij mobiel zijn én mensen, net als jullie. En echte mensen, in het echte leven, vinden wij fantastisch. In drie dolle maanden kregen we bijna 15.000 bezoekers over de vloer. We hebben samen nieuwe dingen ontdekt, we hebben geëxperimenteerd, gedeeld, en vooral veel plezier gemaakt! Kijk maar naar het filmpje!Innoveren, ontdekken en delen

Onze balans na 3 maanden: een twintigtal workshops, honderden gepersonaliseerde T-shirts gedrukt, eindeloze 3D-scans, een 3D-printer die overuren draait, 15 special events en natuurlijk... jullie. :)

Met 1.200 schreven jullie in voor onze gratis workshops. Jullie leerden de basis van graffiti en versierden de tijdelijke muren van onze pop-upstore met een reuzeschilderij. Jullie maakten jullie eigen longboard en leerden de beginselen van Adobe Illustrator met Musketon. Ge-wel-dig! Jullie doken de adembenemende virtuele wereld van Oculus Rift in. Jullie kregen tips van coaches en creatieve jonge ondernemers om de sprong te wagen naar een eigen start-up. En last but not least waren jullie erbij voor een unicum in België: de modeshow van Cute Circuit, DE referentie op het vlak van wearable technology. Onvergetelijk!

Binnenkort zijn we er weer!

Afspraak in Luik, de Vurige Stede, vanaf eind maart voor een nieuwe ... knaller!