Westrijd: win duotickets voor een weekendje Paradise City Festival!

Op 19/05/16
Deel via

2 dagen top notch house- en techno op een prachtige locatie midden in de natuur? Gratis camping en KarTent erbij? Dat moet je ons geen twee keer zeggen!

Op zoek naar hét perfecte festival om jouw zomer in stijl te openen? Hello Play! geeft 4 combitickets voor het geweldige Paradise City Festival weg, camping inbegrepen! Voor al wie op zoek is naar een straffe line-up, een prachtige locatie en een organisatie die aandacht heeft voor de ecologische voetafdruk van zijn festival.

Paradise City Festival werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd en combineert een kwalitatief extreem hoogstaande line-up met een sterk festivalconcept. Dit jaar zullen onder meer Hunee, Stephan Bodzin, Agoria, Aeroplane, Vuurwerk en Kiasmos het mooie weer maken op het indrukwekkende domein rond het kasteel van Ribaucourt in Steenokkerzeel. Zin om erbij te zijn? Hello Play! geeft maar liefst 4 combitickets weg, inclusief luxueuze camping met KarTent. Que? Wel, KarTent is een 100% recycleerbare en uiterst comfortabele kartonnen tent voor 2 personen. Geen camping vol gedumpte plastieken tenten achteraf dus!

Win hier je tickets!


Lees het uitgebreide interview mede-oprichter Gilles De Decker voor het hele verhaal achter dit fijne festival en luister hier naar een exclusieve guest playlist met daarin enkel tracks van artiesten op de line-up!