Pimp your Pukkelpop!

Op 28/07/16
Deel via

Ga jij naar Pukkelpop? Breng dan zeker een bezoekje aan ons arty atelier, mét wifi. Ga de uitdagingen aan en win één van de vele prijzen… You’re welcome!

Even bekomen van al die muziek? Come and take a break op onze Hello bank!-stand, en laat de kunstenaar in je los. Nadien liggen heel wat goodies op je te wachten! In ons “Pimp your shoes” atelier maak je van je sneakers een uniek en hip paar schoenen met allerlei studs, speciale veters, vleugeltjes, stickers en heel wat andere kleurrijke accessoires. Ben je niet zo’n creatieveling? Geen nood. Er zijn ook graffitikunstenaars om je te helpen. Het resultaat? Een adembenemend paar schoenen waar de hele wei jaloers op is! Breng gerust je vrienden mee, ze hoeven geen lid te zijn van Hello bank!.

Speciaal voor onze members zijn er nog vele extraatjes in onze stand. Zo kan je gebruikmaken van onze gratis wifi en kan je fantastische prijzen winnen, zoals kortingsbonnen van €50 bij aankoop van een paar Nike-sneakers, slippers, zonnebrillen, neptattoos, fish eye lenzen, … En laten we de kluisjes met opladers niet vergeten, want als member van Hello bank! kan je hier de hele tijd gebruik van maken om je smartphone veilig en weer volledig op te laden. Opgelet: het is heel aangenaam vertoeven bij ons. De kans bestaat dat je zult blijven plakken, mis dus je favoriete band niet… :-)

Wil je meer weten en ontdekken? Kom dan zeker langs! Zien we je op Pukkelpop?