Pride.be: vrijheid, gelijkheid, diversiteit!

Op 15/04/15
Deel via

Hello bank! ondersteunt diversiteit en neemt op 16 mei deel aan de Pride.be

Bij Hello bank! zijn we ervan overtuigd dat verschillen verrijkend zijn en ons doen groeien. Nadat we de organisatoren van de Pride.be hadden ontmoet, leek het ons dan ook logisch dat we onze steun geven aan dit evenement, dat ijvert voor gelijke rechten voor iedereen en vooral voor het recht om jezelf te mogen zijn.


Hello bank! zet zich in voor vrijheid en diversiteit en stapt mee (samen met jou?) op 16 mei zij aan zij met de LGBTIQ-gemeenschap (Lesbiennes, Gays, Biseksuelen, Transseksuelen, Interseksuelen, Queers). Omdat iedereen vrij en sereen moet kunnen leven, in een omgeving waar we niet bang moeten zijn om te laten zien wie we zijn. Omdat de laatste clichés die de vooruitgang van onze maatschappij remmen, moeten verdwijnen. We moeten ijveren voor een nog progressievere en openere samenleving.

 The Belgian Pride: diversiteit in al haar kleuren

The Belgian Pride eist gelijke rechten voor iedereen. Daarnaast promoot ze een bredere pluraliteit, vaak op een kleurrijke en losse manier! Pride.be is een manifestatie onder de vorm van het feest van de verdraagzaamheid. Een stoet van gekke wagens die in de verf zetten dat iedereen anders is. Hello bank! neemt aan de zijde van de LGBTIQ-gemeenschap deel aan de parade om meer gelijkheid te eisen. Om een positieve boodschap te geven aan wie nog geen coming out aandurfde. En om een sterk voorbeeld van 'samenleven' op internationaal niveau te geven. Een verbintenis waar we trots op zijn!


Hello bank!/Pride.be: de perfecte overeenkomst

Oké, we houden van het aparte en feestelijke kantje van dit evenement. Maar onze belangrijkste reden om eraan deel te nemen, zijn de waarden van de Pride.be. Wij bij Hello bank! zijn ernstige bankiers en voelen ons goed in ons vel. We hebben respect voor mensen zoals ze zijn en aarzelen nooit om onderwerpen die ons nauw aan het hart liggen, ter sprake te brengen. Natuurlijk zijn we er voor de generatie die altijd online is, van her naar der zwerft, druk bezig is, en weinig tijd heeft. Maar daarnaast zijn we er voor iedereen. Je hoeft je niet op te kleden om naar je bankier te gaan: bij Hello bank! stap je binnen zoals je bent. Wij houden daarvan.

 
Verdraagzaamheid begint bij ons

Eén keer per jaar zwaaiend met een rainbow flag mee in de parade lopen om je geweten te sussen: dat is niets voor ons. Wij voelen ons kiplekker in de Pride.be omdat respect voor iedereen een waarde is dat wij binnen de bank constant stimuleren. Omdat het departement Diversity van BNP Paribas Fortis (ons moederbedrijf, zoals vermeld in ons logo) het hele jaar rond acties voert, zodat iedereen bij de bank zich goed kan voelen. Zodat we onszelf kunnen zijn en blijven.


Win een weekend voor 2 naar de Berlin Pride

Vind jij ook dat iedereen het recht heeft om zichzelf te zijn? Neem nu deel aan onze wedstrijd en ga op 27 juni naar de Berlin Pride. Een uitstekende gelegenheid om je uit te leven en van gedachten te wisselen met de mensen die je ontmoet! Want zo kom je op mooie ideeën!Deelnemen

Fotografische kredieten: pjphotography.be