Pride.be: komaan, we gaan paraderen!

Door Geoffroy Delcour, Op 11/05/15
Deel via

Doe met ons mee op 16 mei in Brussel. De Pride zonder jou is voor ons ondenkbaar!

Hello bank! ondersteunt diversiteit en doet samen met de LGBTQI-gemeenschap mee aan de Pride.be in Brussel op 16 mei. We zetten ons in voor gelijke rechten voor iedereen en vooral voor het recht om te zijn wie we zijn. Om clichés uit de weg te ruimen en vooruit te gaan.

 

Je zult ons van ver herkennen op de Pride want we doen de dingen niet half! Deze grote kleurrijke, geëngageerde en megafeestelijke optocht staat vooral ook open voor iedereen en is dé gelegenheid om plezier te maken. Of je nu deelneemt aan de parade of erbij bent als toeschouwer, je kunt niet naast ons kijken. Want de praalwagen van Hello bank! zit vol zoete verrassingen en vrolijke diversiteit. Meer verklappen we niet, want we willen je blijven verrassen. Maar één ding mag je wel weten, en dat is dat we je echt gaan verwennen! Twijfel je nog? Niet doen! Gewoon komen, het wordt echt leuk. Diversiteit smaakt heerlijk!

Lees de agenda voor meer details over de feestelijkheden.

Win een weekend voor 2 naar de Berlin Pride

Aan welke Pride neem jij dit jaar deel? Brussel? Berlijn? Met Hello bank! zijn er geen grenzen aan tolerantie en respect! Neem deel aan onze wedstrijd en ga naar de Berlin Pride op 27 juni. Een uitstekende gelegenheid om je uit te leven en van gedachten te wisselen met de mensen die je ontmoet! Want zo kom je op mooie ideeën!


Deelnemen