Crossing the borders with The Belgian pride 2017

Door France Dubois, Op 18/05/17
Deel via

Hello bank! is er ook bij op 20 mei voor The Belgian pride. Bovendien zorgen we voor een zoet extraatje. Kom zeker proeven!

Creëer je eigen verhaal en leef je eigen leven. Daar staat Hello bank! helemaal achter! Want het belangrijkste in het leven is toch om er zelf iets van te maken en je eigen talenten te ontdekken, wie je ook bent? En daar draait het allemaal om op The Belgian Pride, waar we dit jaar samen de diversiteit en gelijkheid van rechten voor de LGBT+ gemeenschap vieren.

Met het grensoverschrijdende thema «Asiel en Migratie» stelt The Belgian pride dit jaar de beproevingen aan de kaak die LGBT+ vluchtelingen moeten doorstaan, zowel in hun eigen land als wanneer ze in België aankomen. Een ernstig thema dat ons moet herinneren aan meer dan één strijd die we nog moeten leveren. Maar ook een thema dat toont welke weg we al hebben afgelegd. Een reden tot feesten!

Net als vorig jaar vind je de Village op de Kunstberg, waar het vanaf de middag zijn deuren opent. De openingsceremonie start om 14u en de parade vertrekt om 14u30 in de Ravensteinstraat voor een muzikaal en sfeervol traject door het stadscentrum. En daar komt Hello bank! in the picture! Zowel letterlijk als figuurlijk.

Poster_2017

Zak dus talrijk af naar het parcours van de parade en kom meevieren! We zullen je verrassen, verleiden en verwennen... Bovendien zorgen we voor een zoet extraatje… met een smaak van verboden vrucht. Kom proeven en feest met ons mee tot in de late uurtjes!

Het volledige dagprogramma en een overzicht van alle activiteiten en evenementen vind je hier.