Wij waren erbij op de RSCA FanDay!

Op 02/08/18
Deel via

Herbeleef de fandag van RSCA en lees meer over wat er te beleven viel aan onze Hello bank! stand!

Sport, diversiteit en ontmoetingen tussen fans, supporters, pro’s en amateurs: dát is de RSCA FanDay. En wij waren erbij!

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat wij daar deden… Wel, Hello bank! sponsort de ontwikkeling van eSport binnen RSCA én de Anderlechtse vrouwenploeg. Iets waar we meer dan trots op zijn! Zo houden we de voetbalwereld in beweging en helpen we mee aan een open-minded mindset op sportvlak.

Om kennis te maken met het hart van de sportwereld (al die duizenden supporters!) zijn we op 29 juli met onze Hello bank! stand naar het Constant Vandenstockstadium getrokken. 
Daar kon je meedoen aan ontelbare waves, maar ook handtekeningen bemachtigen van Laure De Neve (kapitein van de damesploeg van RSCA en speelster in het nationale elftal), Laura Deloose (speelster voor de nationale ploeg), Sarah Wijnants (speelster voor de nationale ploeg) en Zakaria Bentato (de officiële eSporter van RSCA).

Maar dat was natuurlijk niet alles: enthousiaste fans konden er hun creativiteit de vrije loop laten door hun armen in onze verfpotten te dopen en zo een coole bodypaint in de kleuren van hun favoriete ploeg te creëren. Da’s weer eens iets anders dan een voetbaltruitje.

Daarnaast waren er ook heel wat spannende activiteiten te beleven, zoals de match tussen de -18 ploeg van RSCA en de - 18 van Chelsea, de finale tussen de teams van BNP Paribas Fortis en de presentatie van het RSCA damesteam.
Het was de perfecte dag om volop onze liefde voor het voetbal te tonen en samen de positieve en gevarieerde evolutie van onze favoriete sport te vieren. Score!