Samen vechten we tegen kinderkanker

Op 07/09/18
Deel via

Steun Run to Kick, geef het medisch onderzoek naar kinderkanker een duwtje in de rug en geef opnieuw hoop aan zij die vechten …

Steun samen met Hello bank! en Kick Cancer het onderzoek naar kinderkanker tijdens de eerste editie van Run to Kick, op 30 september in de Hippodroom van Boitsfort.

Run to Kick is een loopwedstrijd voor het goede doel waarbij de opbrengst integraal gaat naar de strijd tegen kinderkanker.

Wil jij mee het verschil maken? Stort dan je bijdrage ten voordele van "Arthur en zijn Hello friends!", een groep van 25 kinderen en volwassenen die samen meelopen en zo de strijd aangaan tegen deze vreselijke ziekte.

Waarom we gekozen hebben voor "Arthur en zijn Hello friends!"? Simpel. Arthur is de zoon van een van onze BNP Paribas Fortis collega’s. Hij kreeg de diagnose kanker toen hij 3 jaar oud was en overwon de ziekte na een lange en moedige strijd. We willen hem en zijn familie dan ook graag een hart onder de riem steken. In naam van Arthur en alle anderen vragen we je om het onderzoek naar kinderkanker financieel te steunen. Samen gaan we de strijd aan!

Na het sportieve luik is er voor de deelnemers nog een extraatje voorzien, bovenop jouw financiële steun en de aanmoedigingen langs het parcours: een ontmoeting met Zakaria Bentato – de officiële e-sporter van RSCA – bij FIFA. Zijn enthousiasme, gedrevenheid en steun geven hen ongetwijfeld vleugels!

Ik steun Arthur en zijn Hello friends!