Samen lopen we warm voor de Warmathon!

Op 30/11/17
Deel via

Loop samen met ons de Warmathon, ontdek onze coole acties en ga naar huis met een rist aan must have gadgets.

De dagen worden korter, de temperaturen dalen en jingle bells weerklinkt nog net niet door de straten… Ja hoor, het is zover. De Warmathon komt eraan! Loop met ons mee, pimp je outfit met een design sjaal en tal van coole gadgets of prikkel je zintuigen in de fluffy tunnel op het parcours!

Van 18 tot 23 december laten we ons opnieuw van onze warmste kant zien in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel. Elke dag slaan we onze tenten op in de Warmathon stad van die dag en zorgen we voor hartverwarmende en crazy animatie. Je vindt ons:

  • op 18 december in Gent
  • op 19 december in Hasselt
  • op 20 december in Brussel
  • op 21 december in Brugge
  • op 22 december in Antwerpen
  • op 23 december in Leuven.

Kom langs op onze coole – dit mag je best letterlijk nemen – stand voor een shoot in onze mega ijsblok, deel je foto op Instagram en ga lopen met stijlvolle gadgets. Of ga samen met je vrienden de uitdaging aan tijdens “The Flame Game”. Zet jij de boel in vuur en vlam?

De Warmathon is een initiatief van Studio Brussel en Music For Life, in het kader van De Warmste Week. Iedereen laat zijn warm hart zien en steunt meer dan 1500 goede doelen. En ook Hello bank! is er voor deze derde editie opnieuw bij.
Toon dit jaar samen met ons je warm hart en schrijf je in. De Warmathon loopt nog warmer met Hello bank! … en met jou!

Ik toon mijn warm hart en schrijf me in!