THE FUTURE OF MUSIC - een next level 360° video

Op 01/03/16
Deel via

Wanneer nieuwe technologieën en grenzeloze creativiteit samenkomen. Met “The Future Of Music” heeft Hello play! een baanbrekende nieuwe soort video op het internet losgelaten.

“The Future Of Music” is een 360° video die bestaat uit verschillende verrassende visual effects: onbetrouwbare zwaartekracht, merkwaardige gifs en een puur Belgische soundtrack. De video laat de kijker kennis maken met Carré Blue, een fictieve producer met eigenaardige methodes die stap voor stap de surrealistische wijze uitlegt waarop zijn laatste track gemaakt is.

Je bekijkt deze video best op je smartphone of tablet voor een maximaal 360° effect (wel even zeker checken of je de laatste versie van de YouTube applicatie hebt).


We moeten zeggen dat het moeilijk was om deze unieke video voor onszelf te houden. De Zwitserse visuele artiest Greg Barth (met wie we vorig jaar al een uiterst amusante video maakte die stop motion technieken combineerde met 3D-geprinte objecten) heeft zich duidelijk laten gaan. Voorzien van de beats van de jonge Gentse hip-hop/bass/trap-producer Polar Youth wist deze creatieveling een geweldig zot resultaat in elkaar te boksen – en het mag gezien worden!

En omdat we jullie graag zien bieden we jullie de Polar Youth track gratis aan! Beluister en download de lekkere tune hierzo.

Downloadable content : Polar Youth - SearchingCredits:
Réalisation: Greg Barth
Production musicale: Polar Youth
Production: DIGIZIKBlinkinkPhenomena Labs