Time to Mo’ve! Beweeg voor Movember!

Op 08/11/15
Deel via

Laat uw snor mee groeien voor de gezondheid van de man. En win een selfie stick!

Mo’tief?

Tijdens de maand november roep de Movember Foundation alle mannen op om hun snor te laten staan. Maar waarom juist? De organisatie wil zo de gezondheid van de man een maand lang in de kijker zetten, om op originele manier te sensibiliseren. 
Maar niet alleen mannen doen mee. . Gemengde teams van Mo Bros en Mo Sistas zamelen via leuke acties geld in voor het onderzoek naar prostaatkanker, teelbalkanker en de verbetering van de psychische gezondheid.

Mo’tor!

In 2014 besloot Hello bank! ook een steentje bij te dragen  en het HelloStache4Youteam was een feit. Het resultaat was al meteen een voltreffer! Het opgehaalde bedrag van 8.114 €  was meteen goed voor de 4de plek in de rangschikking van de beste fondsenwervers in België!. Vandaag treden ook BNP Paribas Fortis en Fintro toe tot de club! En kwestie van de koe dadelijk bij de horens te vatten, mikken we meteen op de eerste plaats. Verander samen met ons het gezicht van de gezondheid van de man! Let’stache together!

Movember en Hello bank! delen dezelfde waarden:

  • Menselijk – want als we over geld praten, plaatsen we het welzijn van de mensheid altijd voorop.
  • Fun – want hoewel we onze job heel ernstig nemen, laten we geen kans voorbijgaan om ons te amuseren!
  • Mo’dern – want een bank die Hello zegt tegen je interesses en passies en je in staat stelt ze te benutten voor het welzijn van de mensheid, da’s een innovatie op zich.
  • Unieke ervaringen – want jij bent uniek en wij ook. Geen snor is hetzelfde en gelukkig maar!
  • Mo’tor van verandering – Movember pleit voor een constructieve verandering en da’s ook onze dagelijkse bezigheid. Vooruitgang is fantastisch, toch? 

Ik Mo’biliseer mee!

Je aansluiten bij het HelloStache4You-team, da’s je engageren voor een gevecht met ha(a)r(t) en ziel, terwijl je je amuseert! Of de deelnemers hun snor laten groeien (leuker en zichtbaarder) of niet (makkelijker voor de dames): alle initiatieven zijn welkom. 

Elke member van het team HelloStache4You werft fondsen via maffe of toffe projecten:

  • voor 1 € loopt Fred de 100 m;
  • voor 5 € bezorgt Ancha je een huisbereide pot met karamel met gezouten boter;
  • voor 2 € krijg je een snorrenbadge als bewijs van je engagement;
  • etc.

Nog geen Mo’dus operandi? Dat zit wel snor!  Een origineel Mo’ndvermaakje (of Mo’ntbijtje)? Een Mo’jito als aperitief? Free you mind!

De geMo’tiveerden die 100€ of meer inzamelen tegen het einde van november, ontvangen een selfie stick!

Schrijf je nu in:

Movember

Let’stache together!