Een feestje organiseren zonder je te ruïneren?

Op 10/05/17
Deel via

Het kriebelt om je vrienden uit te nodigen voor een leuke party, maar je hebt echt geen zin in een gepeperde rekening? Wij hebben een paar tips voor je verzameld!

Voor de inrichting hoef je het niet ver te zoeken. Check Instagram en je favoriete winkels en je bent meteen mee met de laatste trend: jungle. Haal alles in huis wat maar enigszins groen is, pik de kamerplanten van je moeder, knip grote bladeren uit papier en projecteer National Geographic documentaires over het bos. Met een beperkt budget raak je echt al een heel eind…

Music please? Gebruik je connecties! Naast de gebruikelijke playlist nodig je enkele plaatselijke muziekbands uit om te komen spelen. Wedden dat ze zwichten voor hun eerste echte optreden? Zorg er wel voor dat jullie muzieksmaak min of meer bij elkaar aansluit, of je riskeert barstende hoofdpijn en een flop van een feestje.

Je bent nog op zoek naar een locatie? Vraag aan je buurman of je zijn tuin even mag lenen in ruil voor een wederdienst. Boodschappen doen, zijn garage opruimen, met zijn hond gaan wandelen, het gras afrijden… Het moet een win-win situatie zijn. Nodig hem ook uit voor een glaasje en hij laat je ongetwijfeld met rust! En het beste is: het kost je niets. Waar is dat feestje? Bij jou is dat feestje!