Top 10 van de beste vrienden (2/2)

Door Magali Grimonprez, Op 13/04/15
Deel via

Je liep ze tegen het lijf in de Mc Donalds, na een mislukt examen of tijdens een nogal wild avondje uit... Jaren later zijn ze er nog altijd.

Sommige van je beste vrienden ken je al van in de kleuterklas. Andere doken ooit toevallig op in je leven en zijn gebleven. Je liep ze tegen het lijf in de Mc Donalds, na een mislukt examen of tijdens een nogal wild avondje uit... Jaren later zijn ze er nog altijd, een vrolijke bende die er altijd op een of ander manier bij is. Vind je ze terug in de top van vrienden die je voor geen geld zou willen missen? 

Ontdek hier het eerste deel van onze top 10.

6. De sporter

Jouw lievelingssport, dat is zappen met de afstandsbediening. En af en toe ga je een eindje lopen. Achter de bus die je (weeral) hebt gemist. En terwijl jij nog in dubio staat voor een bordje augurken-kaas of minipizza's voor de tv, is je vriend(in) al vertrokken voor een CrossFit training. Eigenlijk benijd je hem/haar een beetje, want de zomer komt eraan en op de terrasjes lonken de strakke lichamen. Omdat hij/zij altijd goeie raad geeft, zal je met je sportieve vriend(in) dat nieuwe paar hippe baskets gaan uitzoeken. En slaag je erin twee kilo af te vallen voor het echt mooi weer wordt. Kom op! Hup hup hup, bewegen! Heb je uiteindelijk maar 3 km gelopen? Geen probleem, je personal coach is trots op je, en dat is onbetaalbaar!

7. De lievelingscollega

Nooit gedacht dat je echte vrienden zou maken op het werk. Maar kijk, na vijf jaar is hij/zij er nog, die beste collega. Ze noemen jullie Knabbel en Babbel, en daar moet je om lachen. De een begint een zin die de ander afmaakt, de private jokes rollen eruit. Jullie zijn zo sterk met elkaar verbonden dat anderen jullie soms maar moeilijk kunnen volgen. En je weet dat je op de dag van je afscheidsdrink precies met die collega een paar traantjes zult wegpinken. Tenzij jullie natuurlijk tegelijk andere horizonten opzoeken. :)

8. De verstokte vrijgezel

Alles heb je al geprobeerd, maar zijn/haar hart is nog altijd vogelvrij. Eigenlijk maakt iedereen zich daar druk over, behalve hij/zij. Je vriend(in) vrijgezel leeft van dag tot dag en zeilt mee met de wind... en zijn/haar veroveringen. Zijn/haar leven, dat is het werk, reizen, de vriendenkring, en hij/zij vindt dat prima zo! Altijd in voor een geïmproviseerd avondje stappen, de agenda's van de vrienden bepalen zijn/haar afspraken. Zit je relatie in een dipje, dan valt hij/zij bij je binnen met een doos zakdoeken, een paar biertjes en een pizza pepperoni. En als je dan met je lief op weekend vertrekt om de verzoening te vieren, vindt hij/zij het niet erg om alleen achter te blijven. Je kunt Max en zijn brokjes aan zijn/haar zorgen overlaten, die twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden.

9. De expat

Je hebt beslist om zijn adres niet langer te updaten in je elektronische agenda: je weet toch nooit precies waar hij/zij uithangt, je expat vriend(in). Vorig jaar in Los Angeles, twee jaar geleden in Lyon. Geen lening voor een appartement, geen bindingen, je vriend(in) leeft uit zijn (haar) koffers en vindt het heerlijk zo. Zijn/haar deur zal altijd voor je openstaan, waar hij/zij ook woont, en zo ben je er gelijk even tussenuit. En het is dankzij hem/haar dat je een paar woordjes Engels, Spaans en zelfs Chinees hebt opgepikt. Altijd handig om indruk mee te maken tijdens een avondje uit. :)

10. Het fuifnummer

Alleen al bij het zien van een feestmuts gaat hij/zij helemaal uit de bol. Je vriend(in)-fuifnummer, altijd in opperbest humeur, zit nooit verlegen om een origineel idee om een feestje te bouwen. Fuiven is zijn/haar lang leven, hij/zij staat ermee op en gaat ermee slapen. Van slaapgebrek heeft deze rasechte nachtraaf nooit last, hij/zij leeft met een vaart die je nauwelijks kunt bijhouden. Maar je 25e verjaardag was een zalig feestje dat de hele bende (en helaas ook de buren) zeker zal bijblijven. Nu al zit hij/zij te broeden op de volgende fiesta om je afstuderen te vieren. Dat belooft een superfeestje te worden.

Heb jij ook van die bijzondere vrienden die je aan ons wilt voorstellen? Aarzel niet om met ons de leukste anekdotes en grappen op te halen!

Omdat jouw vrienden ook onze vrienden zijn, nodigen wij je uit om hen te sponsoren zodat ook zij deel kunnen uitmaken van het Hello universum. Gebruik dezelfde mobiele bankdiensten en profiteer van dezelfde muzikale ervaringen, promoties en wedstrijden die Hello bank! zo uniek maken… en dat onder vrienden!

Elke vriend(in) die member wordt, krijgt 25 euro. En jij als sponsor natuurlijk ook! Is het leven niet mooi?
Word sponsor van je vrienden