De top 5 verjaardagscadeaus die je geen eurocent kosten

Op 03/05/17
Deel via

Een zelfgemaakt knutselwerkje of gerecycleerde rommel geven als verjaardagscadeau, dat is zo passé. Als je iemand echt wil verrassen, dan doe je dat beter zo:

1) Een dag de was en de plas doen in zijn/haar plaats, terwijl hij/zij gezellig weggedoken ligt onder een dekentje en jou met één oog in de gaten houdt (en met het andere naar zijn/haar favoriete serie kijkt). Je moppert niet over de verdorven etensresten in de koelkast en onderdrukt een langgerekte “bwèèèèkkkkk” als je zijn/haar verzameling vuil ondergoed onder het bed ontdekt…

2) Een enveloppe maken met 5 “sorry-bonnetjes” die hij/zij kan gebruiken bij de zoveelste stommiteit (bepaal vooraf wat wel en niet kan. De kat opeten, bijvoorbeeld, is not done…). Het lijkt misschien niets, maar je vermijdt er toch enkele stevige ruzies mee!

3) In zijn/haar naam alle mensen/instellingen/organisaties opbellen die nog een eitje met hem/haar te pellen hebben en je regelt alles… Echt alles, ook al moet je daarvoor zijn/haar stem imiteren, zolang het probleem maar opgelost raakt!

4) Al zijn/haar jeugdvrienden en -vriendinnen optrommelen (zelfs diegenen die hij/zij al jaren niet meer heeft gezien) en een middag organiseren met alle spelletjes uit hun kindertijd. Voetballen in het park, Monopoly bij opa, «Wie is het?» met het hele gezin… Alles is toegelaten, zelfs vals spelen!

5) Zijn/haar kamer in een gigantisch kamp omtoveren door lakens op te hangen en de grond vol te leggen met slaapzakken en kussens. Tijdens de logeerpartij die volgt, kletsen jullie honderduit over die lang vervlogen tijd. Good times…

Geïnspireerd? Leuk! Want als je iemand graag ziet, wil je toch niets liever dan die persoon in de watten leggen?