Tweedehandswagen kopen? Check onze tips!

Op 08/06/21
Deel via

Let op, geld lenen kost ook geld.

Op zoek naar een tweedehandswagen? Dat leuke kleurtje of die coole sticker op de achterruit zijn niet de meest doorslaggevende argumenten… We tonen je graag waarop je zoal moet letten vooraleer je de knoop doorhakt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en kan je volop genieten van je vrijheid op vier wielen!

Enkele tips:

  • Vraag naar de Car-Pass, de verkoper is wettelijk verplicht om die voor te leggen. Het is het bewijs dat de kilometerstand van de wagen wel degelijk klopt.
  • Controleer de staat van de banden en de remmen.
  • Maak een testrit. Die geeft je meteen een goed idee van de staat van de wagen.

Extra tips? Check dan zeker onderstaande video!

De tweedehandswagen van je dromen gevonden? Financier hem dankzij een Lening op afbetaling, die je eenvoudig online kan simuleren én aanvragen in enkele kliks.


Maak nu een simulatie >

Kredietvorm: Lening op afbetaling voor een tweedehandswagen. De bepalingen inzake consumentenkrediet uit hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII Wetboek Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van je aanvraag door AlphaCredit NV, kredietgever, Sint-Lazaruslaan 4-10/3, B-1210 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.