Loop samen met ons warm voor de Warmathon!

Op 28/11/16
Deel via

Schrijf je in voor de Warmathon en loop met ons mee voor meer dan 1.000 goede doelen van Music for Life

Heb jij je goede voornemens voor het nieuwe jaar al klaar? Maak er nog dit jaar werk van en loop samen met ons voor het goede doel tijdens de Warmste Week van Music For Life van 18 tot 24 december.

Midden december is het weer zover. Tijdens de Warmste Week wordt Vlaanderen massaal gemobiliseerd om zich van zijn warmste kant te tonen. Heel wat goede doelen rekenen opnieuw op jouw steun! Ook wij van Hello bank! zijn van de partij. We slaan elke dag onze tenten op in de Warmathonstad van die dag en steken alle sportievelingen een hart onder de riem. Op 18 december starten we in Brussel, op 19 december zijn we in Hasselt, op 20 december in Brugge, op 21 december in Antwerpen, op 22 december in Leuven en op 23 december sluiten we af in Gent.

Kom langs op onze stand, download de Hello step app en we pimpen je loopschoenen, zodat je de goede doelen in stijl kan steunen. Je werkt aan je conditie, steelt de show met unieke reflecterende gadgets en je draagt je steentje bij op het warmste evenement van het jaar. Dat zijn drie vliegen in één klap! Bovendien proef je van de unieke sfeer die elk jaar opnieuw duizenden mensen samenbrengt. Fun en ambiance gegarandeerd!

Geef dit jaar het warmste cadeau en schrijf je in voor de Warmathon. Samen steunen we meer dan 1000 goede doelen voor wie onze hulp vaak het verschil maakt!

Ik toon mijn warm hart en schrijf me in!